Galatasaray Galatasaray'da Cedric Bakambu ile yollar ayrıldı! Transfer resmen açıklandı

Galatasaray'da Cedric Bakambu ile yollar ayrıldı! Transfer resmen açıklandı

02.02.2024 - 02:23 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Cedric Bakambu, İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis'e transfer oldu.

Galatasarayda Cedric Bakambu ile yollar ayrıldı Transfer resmen açıklandı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da Sacha Boey ve Angelino'nun ardından bir ayrılık daha yaşandı. Sarı-kırmızılıların, sezon başında kadrosuna kattığı Cedric Bakambu ile vedalaşıldı.

Haberin Devamı

Demokratik Kongolu santrfor, İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis ile sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada, "Galatasaray formasıyla vermiş olduğun emek ve katkılardan dolayı teşekkürler Cédric. Bundan sonraki kariyerinde başarılar" denildi.

Cedric Bakambu'nun transferinden Galatasaray'ın 5 milyon euro gelir elde ettiği belirtildi. Öte yandan yapılan anlaşmada 5 milyon 50 bin euroluk şarta bağlı bonus maddesinin yer aldığı aktarıldı.

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcumuz Cédric Bakambu’nun transferi konusunda Real Betis Balompié SAD ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Real Betis Balompié SAD, şirketimize net 5.000.000 euro garanti ücret ile net 5.050.000 euro tutarında şarta bağlı bonus ödeyecektir."

Haberin Devamı

Cedric Bakambu bu sezon Galatasaray formasını 16 resmi maçta terletti. 32 yaşındaki forvet bu süreçte 2 gol ve 1 asist üretti.

Yazarlar