Galatasaray Son dakika - Galatasaray'da Trabzon öncesi 5 eksik! İşte muhtemel 11'ler

Son dakika - Galatasaray'da Trabzon öncesi 5 eksik! İşte muhtemel 11'ler

12.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları devam eden Boey, Feghouli, Barış Alper Yılmaz ve Arda Turan zorlu maçta forma giyemeyecek. Trabzonspor’da ise eksiklerin dönüşü Teknik Direktör Abdullah Avcı’yı sevindirdi. Tecrübeli çalıştırıcının Cornelius, Peres, Denswil ve Abdülkadir Ömür’e Galatasaray karşısında şans vermesi bekleniyor

Son dakika - Galatasarayda Trabzon öncesi 5 eksik İşte muhtemel 11ler

Galatasaray, Trabzon deplasmanına birçok eksikle gitti. Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları devam eden Boey, Feghouli, Barış Alper Yılmaz ve Arda Turan zorlu maçta forma giyemeyecek. Cim-Bom’da ayrıca Marcao da cezası nedeniyle takımını yalnız bırakacak.
Öte yandan Muslera, Trabzon uçağına son anda yetişti. Uruguaylı eldiven dün akşam İstanbul’a geldi ve kendisini havaalanında bekleyen sarı-kırmızılı kafileye dahil oldu. Sarı-kırmızılılarda Muslera’nın uçağa yetişmesi için dünkü programda da değişikliğe gidildi. Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenman 15.00’te yapılırken, 18.00’de de özel uçakla Trabzon’a gidildi.

Haberin Devamı

Trabzon'da sakatlar döndü, kadro değişiyor
Süper Lig’in 4. haftasında bugün Galatasaray’ı konuk edecek olan Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı kafasındaki 11’i sahaya sürebilecek.
Özellikle Konferans Ligi’nde oynanan Roma mücadelesi sonrası yaşanan sakatlıkların ardından tecrübeli çalıştırıcı kadroda birçok değişime gitmişti. Ancak bugünkü zorlu maç öncesi bütün futbolcuların iyileşmesi Avcı’nın eli güçlendirdi.

Son dakika - Galatasarayda Trabzon öncesi 5 eksik İşte muhtemel 11ler




Sakatlıkları nedeniyle son Giresunspor karşılaşmasında forma giyemeyen Dorukhan Toköz, Peres, Cornelius, Gervinho ve Trondsen Galatasaray maçı öncesi takıma katıldı. Avcı’nın forvet hattında Djaniny’nin yerine Cornelius’a, sağ bekte Serkan’ın yerine Peres’e, sol bekte ise İsmail’in yerine yeni transfer Denswil’e görev verebileceği öğrenildi.

Bordo-mavili takımın teknik patronu ayrıca sakatlıktan dönmesine rağmen riske etmek istemediği Gervinho’nun yerine Abdülkadir Ömür’ü sahaya sürebileceği bildirildi. Avcı’nın hafta içinde milli futbolcuyla yaptığı toplantılarla Ömür’ü zorlu mücadeleye hazırladığı ifade edildi.