Galatasaray Son dakika - Galatasaray'dan 4 saatte 3 KAP bombası!

Son dakika - Galatasaray'dan 4 saatte 3 KAP bombası!

24.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

PSV karşısındaki farklı yenilgiyle sarsılan G.Saray, transferde gaza bastı. Sarı-kırmızılılar, Cicaldau, Sacha Boey ve Aanholt’u renklerine bağladı

Son dakika - Galatasaraydan 4 saatte 3 KAP bombası

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi ön elemesinde gelen 5-1’lik PSV Eindhoven bozgunundan sonra üzerindeki kara bulutları dağıtmaya çalışan Galatasaray üç bombayı birden patlattı.

Cim-Bom dün transferde olağanüstü bir hareketlilik yaşarken önce Rumen 10 numara Alexandru Cicaldau’dan sonra da Fransız sağ bek Sacha Boey ile Hollandalı sol bek Patrick Van Aanholt’u renklerine bağladı. Her üç futbolcu ve kulüpleri ile anlaşma sağlayan sarı-kırmızılılar KAP’da bildirimde bulundu.
Slavia Prag’da forma giyen Stanciu’nun fiyatının yüksek gelmesinden sonra sarı-kırmızılılar 10 numara için başka bir Rumen’i gözüne kestirdi. Romanya’da Universitatea’da forma giyen Cicaldau için harekete geçen Cim-Bom, 6,5 milyon euro ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında kulübü ile el sıkıştı. Cim-Bom, bugün İstanbul’a gelecek olan 24 yaşındaki futbolcu ile de yıllık 1.1 milyon euro karşılığında 5 senelik protokol yaptı.

Haberin Devamı

Son dakika - Galatasaraydan 4 saatte 3 KAP bombası


Aslan ayrıca Rennes’in 20 yaşındaki Fransız sağ beki Sacha Boey’i de kadrosuna kattı. Cim-Bom’un Boey’i bu haftasonu İstanbul’a getireceği öğrenildi. Genç futbolcu için 1.5 milyon euro bonservis verilecek.
Galatasaray sol bek Patrick van Aanholt’un de işini bitirdi. 30 yaşındaki Hollandalı futbolcu ile seneliği 1.8 milyon eurodan 3 senelik anlaşma yapıldığı belirtildi. Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan yıldız futbolcunun önümüzdeki hafta İstanbul’a gelecek.

Romanya’da büyük ilgi

Sarı-kırmızılı takımda Cicaldau’nun transfer haberleri büyük ilgi uyandırdı. Romanya basınında 24 yaşındaki orta sahanın Galatasaray’a imza atacak olması manşetlere çıkarıldı.
Daha önce sarı-kırmızılı kulüpte efsaneleşen Hagi gibi bir yıldızın ardından yeni bir Rumen yıldızın daha Galatasaray’da oynayacağı aktarıldı.
Romanya’dan giden birçok futbolcunun Galatasaray’da başarılı olduğu ve mutlu olduğu ifade edildi.

Patrick Van Aanholt'un frikik golü

Yazarlar