Beşiktaş Giovanni van Bronckhorst'tan Beşiktaş itirafı! 'Kulüp aramıyorum'

Giovanni van Bronckhorst'tan Beşiktaş itirafı! 'Kulüp aramıyorum'

14.02.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Rangers'tan ayrıldıktan sonra uzun süre boşta kalan ve Beşiktaş'la da anılan Giovanni van Bronckhorst suskunluğunu bozdu. Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaş'la neden anlaşamadığını açıkladı.

Giovanni van Bronckhorsttan Beşiktaş itirafı Kulüp aramıyorum

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay ile yollar ayrıldıktan sonra gündeme gelen Giovanni van Bronckhorst, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Fernando Santos öncesi Beşiktaş ile anılan Giovanni van Bronckhorst, siyah-beyazlılarla anlaşamama sebebininin perde arkasını anlattı.

Haberin Devamı

Rangers'tan ayrıldıktan sonra teklifler aldığını belirten Giovanni van Bronckhorst, "Birkaç kulüpten teklif aldım ve bunlardan biri kamuoyunda yer aldığı gibi doğru ancak bana yeniden başlamak istediğimi hissettiren bir takım yoktu" ifadelerini kullandı.

Giovanni van Bronckhorsttan Beşiktaş itirafı Kulüp aramıyorum

Beşiktaş'a gitmeme sebebinin Jean-Paul van Gastel'in NAC Breda'dan izin almamasıyla alakası olmadığını dile getiren 49 yaşındaki teknik direktör, "Gitmememin nedeninin istediğim yardımcı antrenörü bulamamam olduğunu okudum. Ama birkaç antrenör bana katılmak isted" diye konuştu.

Bir kulübün teklifini kabul etmek için her şeyi araştırmak zorunda olduğunu vurgulayan Giovanni van Bronckhorst, "Bir kulüp sizinle ilgilendiğinde her şeyi araştırmak zorundasınız. Kulübün durumu, pozisyonu ve tabii ki oyuncular, her şeyi. Nihayetinde bir kulübün tam resmine ulaşırsınız ve bu resme dahil olmak isteyip istemediğinize karar verirsiniz. Benim için durum ikincisiydi" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Kulüp aramadığını belirten Giovanni van Bronckhorst, "Benim için bir kulübe katılma zamanı değildi ve ben de bir kulüp aramıyorum. Şu anki hayatımdan çok memnunum ancak iyi bir kulüp varsa söyleyeceklerini her zaman dinlemek isterim" dedi.

Giovanni van Bronckhorsttan Beşiktaş itirafı Kulüp aramıyorum

Feyenoord'da teknik direktörlüğe başlayan Giovanni van Bronckhorst daha sonra Guangzhou R&F ve Rangers'ı çalıştırdı. Hollandalı teknik direktör daha önce şu başarılara imza attı:

1 - Hollanda Eredivisie şampiyonluğu
1 - İskoçya Kupası şampiyonluğu
2 - Hollanda Kupası şampiyonluğu
2 - Hollanda Süper Kupası şampiyonluğu

Yazarlar