Galatasaray SON DAKİKA | Gündeme bomba gibi düşen transfer iddiası! Vedat Muriqi Süper Lig'e dönüyor

SON DAKİKA | Gündeme bomba gibi düşen transfer iddiası! Vedat Muriqi Süper Lig'e dönüyor

29.01.2024 - 13:11 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'ye rekor bonservis geliri kazandırarak Lazio'ya transfer olan Kosovalı golcü ile ilgili flaş transfer iddiası ortaya atıldı. Süper Lig devinin Muriqi'ye 6 aylık kiralama teklifi yapacağı ileri sürüldü.

SON DAKİKA | Gündeme bomba gibi düşen transfer iddiası Vedat Muriqi Süper Lige dönüyor

Giresunspor formasıyla başladığı Türkiye kariyerinde Çaykur Rizespor ve Gençlerbirliği formaları giyen Vedat Muriqi'nin Süper Lig'deki son durağı Fenerbahçe olmuştu. Kosovalı futbolcu, 2022 yılı ara transfer döneminde 21 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Serie A ekibi Lazio'nun yolunu tutmuştu.

Haberin Devamı

MALLORCA FORMASI GİYİYOR

Son olarak kariyerine Mallorca'da devam eden 29 yaşındaki oyuncunun, yeniden Süper Lig'e dönmeye hazırlandığı iddia edildi. A Spor'un haberine göre; ara transfer döneminde oyuncuyla ilgilenen Galatasaray, alternatif golcü olarak kadrosuna katmayı düşünüyor.

SON DAKİKA | Gündeme bomba gibi düşen transfer iddiası Vedat Muriqi Süper Lige dönüyor

BAKAMBU'NUN YERİNE DÜŞÜNÜLÜYOR

Haberde, sarı kırmızılıların beklentileri karşılaşamayan Demokratik Kongolu golcü Cedric Bakambu'yla yollarını ayıracağı ve yerine Kosovalı golcüyü listesine aldığı ileri sürüldü.

TÜRKİYE'YE DÖNMEYE SICAK

Mallorca formasıyla 3 sezonda 69 maçta 25 gol, 9 asistlik performans sergileyen tecrübeli golcünün de Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı belirtildi.

6 AYLIK KİRALAMA TEKLİFİ

İlk etapta oyuncuyu kiralık olarak katmayı düşündüğü söylenen Galatasaray, 6 aylık bir kiralama teklifinde kaydedildi. Transferin önümüzdeki günlerde detaylanması ve resmi adımların atılması bekleniyor.