Giresunspor Son dakika - Güntekin Onay: "VAR'daki hakem çay mı içiyor"

Son dakika - Güntekin Onay: "VAR'daki hakem çay mı içiyor"

13.09.2021 - 23:04 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Alanyaspor, Giresunspor'u 1-0 mağlup etti. Mücadelenin uzatma dakikalarında yaşanan penaltı pozisyonu tartışma yarattı.

Son dakika - Güntekin Onay: VARdaki hakem çay mı içiyor

Süper Lig'de Alanyaspor, Giresunspor'u 1-0 mağlup etti. Mücadelenin uzatma dakikalarında yaşanan penaltı pozisyonu tartışma yarattı.

Haberin Devamı

Giresunspor futbolcusu Zeki Yavru "90+5 dakika. Adamın kolundan tutup çekiyor. Resmen şaibeli pozisyon. Çağır orta hakemi VAR'da izlesin. Biz kimseziz değiliz. Biz şehir takımıyız. Bizi istediği gibi doğramaya kimsenin hakkı yok. %100 penaltı. Bu kadar olmaz" ifadelerini kullandı

ONAY: "VAR'DAKİ HAKEM ÇAY MI İÇİYOR?"
Yayıncı kuruluşta Güntekin Onay, Volkan Demirel ve Feyyaz uçar pozisyonu yorumladı. Güntekin Onay, "VAR'daki hakem ne yapıyor. Çay mı içiyor, biriyle mi mesajlaşıyor. Ne yapıyor?" dedi.

UÇAR: "BU NASIL GÖRÜLMÜYOR"
Feyyaz Uçar ise "Alanyasporlu oyuncu koldan alıp künde attırıyor. Bu nasıl görülmüyor, anlamıyorum" ifadelerini kullandı.

VOLKAN DEMİREL: "SÖZLERİ GAYET HAKLI"
Volkan Demirel, Zeki Yavru'nun söylediklerine katıldığını belirterek "Zeki'nin dediklerine katılıyorum. Yüzde 100 penaltı. Çok haklı dediklerinde. Sözleri gayet haklı." diye konuştu.