Fenerbahçe Son dakika haberi - Aykut Kocaman'dan Alex de Souza'ya olay cevap!

Son dakika haberi - Aykut Kocaman'dan Alex de Souza'ya olay cevap!

19.01.2022 - 18:31 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Alex de Souza önceki gün "Çalıştığım en kötü teknik direktör Aykut Kocaman" açıklamasını yapmıştı. Brezilyalı futbol adamına Kocaman'dan yanıt geldi. Play Spor'a konuşan deneyimli teknik adam, "Açıkçası ilk duyduğumda Alex’in böyle bir açıklama yapmış olmasına pek anlam veremedim. Kendi görüşüdür, saygı duyarım" dedi.

Son dakika haberi - Aykut Kocamandan Alex de Souzaya olay cevap

Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde inanılmaz performansa imza atan Alex de Souza'nın önceki günü soru cevap etkinliğinde teknik direktör Aykut Kocaman'la ilgili sözleri olay olmuştu.

Haberin Devamı

Sao Paulo'nun U20 takımını çalıştıran Brezilyalı futbol adamı, "Senin için en iyi ve en kötü teknik direktör kimdi?" şeklindeki soruya "En iyi koç Vanderlei Luxemburgo. En kötüsü ise Aykut Kocaman'dı" yanıtını vermişti.

Kocaman: Böyle bir açıklama yapmasına anlam veremedim

Aykut Kocaman'dan eski öğrencisi Alex de Souza'ya yanıt geldi. Play Spor'a konuşan tecrübeli teknik adam, "Açıkçası ilk duyduğumda Alex’in böyle bir açıklama yapmış olmasına pek anlam veremedim. Kendi görüşüdür, saygı duyarım. Antrenörlüğe yeni başladı, umarım kendi standartları doğrultusunda çok daha iyi bir teknik adam olur" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe yönetimi, 1 Ekim 2012 tarihinde Aykut Kocaman'ın kadro dışı bıraktığı Alex'in sözleşmesini feshetmişti. 

Haberin Devamı

340 maçta 171 gol, 145 asist 

Alex de Souza, Fenerbahçe'deki müthiş performansıyla adını tarihe yazdırdı. Brezilyalı efsane isim, Fenerbahçe formasıyla toplam 344 maçta 171 gol, 145 asistle oynadı.  

 

 

 

 

Yazarlar