Diğer Son dakika haberi: Bakiye Duran, Mont-Blanc’da

Son dakika haberi: Bakiye Duran, Mont-Blanc’da

19.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin ilk kadın ultra trail (patika koşusu) atleti Bakiye Duran, 23-29 Ağustos 2021 tarihleri arasında Fransa’nın Chamonix-Mont-Blanc bölgesinde düzenlenecek Ultra Trail du Mont-Blanc yarışında ülkemizi temsil edecek.

Son dakika haberi: Bakiye Duran, Mont-Blanc’da

Adını Avrupa ve Alplerin en yüksek dağı Mont-Blanc’dan alan organizasyonda 300 km mesafeli Petite Trotte a Leon dağ yarışında yer alacak uluslararası organizasyonlarda önemli başarıları bulunan Duran, ultra trail branşının lider markalarından Merrell’ın ana sponsorluğunda koşacak.

Haberin Devamı

Japonya iptal

Formula 1 Dünya Şampiyonası’nın 17. ayağı Japonya Grand Prix’si, Kovid-19 salgını nedeniyle iptal edildi. Formula 1’in sitesinde yer alan açıklamaya göre, 8-10 Ekim tarihlerinde Suzuka Pisti’nde düzenlenmesi planlanan yarış hafta sonu, Kovid-19 kaynaklı organizasyon güçlükleri sebebiyle bu yıl yapılmayacak.

Alaçatı’da Vakkorama Windsurf heyecanı

Vakkorama Watersports Championship 2021-Türkiye Windsurf Şampiyonası bu sene 20-21-22 Ağustos tarihlerinde Alaçatı’da düzenleniyor. Rüzgâr koşulları ve sörf alanları ile önemli sörf merkezlerinden Alaçatı’da Myga Surf City’de 3 gün boyunca devam edecek olan şampiyonaya yoğun bir katılım bekleniyor. Vakkorama Waterpsorts Championship 2021-Türkiye Windsurf Şampiyonası 22 Ağustos tarihindeki ödül töreni ile noktalanacak.

Haberin Devamı

Yazarlar