Beşiktaş Son dakika haberi: Beşiktaş ve Galatasaray transfer yarışında! 19'luk oyuncu için harekete geçtiler

Son dakika haberi: Beşiktaş ve Galatasaray transfer yarışında! 19'luk oyuncu için harekete geçtiler

12.05.2022 - 21:00 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon beklentilerin altında kalan Beşiktaş ve Galatasaray gelecek yıl için hamlelere başladı. Süper Lig'in iki devinin 19 yaşındaki transfer etmek için harekete geçtiği ve transferde karşı karşıya geldiği iddia edildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika haberi: Beşiktaş ve Galatasaray transfer yarışında 19luk oyuncu için harekete geçtiler

Beşiktaş ve Galatasaray'da idareciler beklentilerin arda kaldıkları sezonun ardından kadrolarını güçlendirmek adına çalışmalara başladı. Gedson Fernandes'in transfer sürecinde de karşı karşıya gelen Süper Lig'in iki devinin genç yıldız konusunda da istekli oldukları öğrenildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

GEDSON, BEŞİKTAŞ'A İMZA ATTI

Galatasaray'da kiralık olarak forma giydikten sonra sarı-kırmızılı takımın uzun süre kadrosuna katmak istediği Gedson Fernandes konusunda devre arası transfer döneminde sürpriz yaşandı. Portekizli orta saha, 2021-2022 sezonu devre arasında Beşiktaş'la sözleşme imzaladı. Siyah-beyazlıların anlaşma sağladığı genç orta sahanın gelecek sezondan itibaren Beşiktaş'ta forma giyeceği açıklandı.

Son dakika haberi: Beşiktaş ve Galatasaray transfer yarışında 19luk oyuncu için harekete geçtiler

RUMEN OYUNCUDA DA KARŞI KARŞIYALAR

Digi Sport, Rumen futbolunun geçmiş dönemdeki yıldızlarından Adrian Mutu'nun Octavian Popescu'ya ilişkin övgülerine yer verirken Impact de genç oyuncu ile Beşiktaş, Galatasaray, Sampdoria ve Torino'nun ilgilendiklerini belirtti.

Beşiktaş ve Galatasaray adına birçok temsilcinin genç oyuncuyu izlemek, bilgi almak adına Bükreş'e gittikleri ifade edildi.

Haberin Devamı

Son dakika haberi: Beşiktaş ve Galatasaray transfer yarışında 19luk oyuncu için harekete geçtiler

Rumen futbolunun yeni dönemdeki en önemli yıldız adaylarından biri olarak gösterilen Octavian Popescu için Gigi Becali, çok yüksek bir bonservis bedeli talep ettiğinden transferin kolay gerçekleşebileceği düşünülmüyor.

Adrian Mutu: Onda benden bir şeyler var

Digi Sport'a Octavian Popescu hakkında konuşan Adrian Mutu, "Octavian Popescu'da benden bir şeyler var. Onu gerçekten beğeniyorum" ifadelerini kullandı. Bu sezon FCSB formasıyla toplam 36 maçta forma giyen Rumen sol açık; takımına 9 gol, 4 asistlik skor katkısı sağladı.

Andrés Iniesta’nın inanılmaz hareketleri

Yazarlar