Beşiktaş Son dakika haberi: Beşiktaş'ta Valerien Ismael dönemi! İstanbul'a geliyor

Son dakika haberi: Beşiktaş'ta Valerien Ismael dönemi! İstanbul'a geliyor

22.03.2022 - 18:12 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de kötü gidişat sonrası Önder Karaveli ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş'ta idarecilerin toplantısı sona erdi. Siyah-beyazlı kurmaylar, Valerien Ismael konusunda görüş birliğine vardı. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika haberi: Beşiktaşta Valerien Ismael dönemi İstanbula geliyor

Beşiktaş'ta üst üste alınan kötü sonuçlar sonrasında yönetim kurulu, yeni teknik direktör arayışlarına başlamıştı. Siyah-beyazlılar, iki günlük toplantıların ardından Valerien Ismael üzerinde ortak fikre vardı. Varlerien Ismael'in İstanbul'a geliş tarihi belli oldu.

Haberin Devamı

Son dakika haberi: Beşiktaşta Valerien Ismael dönemi İstanbula geliyor

Skorer'in Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ'ın gece saatlerinde duyurduğu gelişmeler yaşanmaya başladı. Siyah-beyazlı kurmaylar, Fransız teknik adam Valerien Ismael için anlaşmaya vardı.

1-2 gün içerisinde İstanbul'a gelecek

Fransız teknik direktörün 1-2 gün içerisinde İstanbul'a geleceği öğrenildi. 46 yaşındaki çalıştırıcının sportif direktör özelliği bulunması, 3-4-3 sistemine uygun bir kadro yapısı olması nedeniyle sıcak bakıldığı vurgulandı.

Son dakika haberi: Beşiktaşta Valerien Ismael dönemi İstanbula geliyor

Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Valerien Ismael'e imzalaması için mail yoluyla sözleşme gönderdiği öğrenildi. Fransız teknik adamın 1-2 gün içerisinde İstanbul'a geldikten sonra siyah-beyazlılar ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Birçok takımda çalıştı

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael, son olarak West Bromwich Albion'ı çalıştırdı. 46 yaşındaki teknik direktör, daha önce Barnsley, Wolfsburg, LASK Linz, Nürnberg ve Hannover 96'da görev aldı.

Son dakika haberi: Beşiktaşta Valerien Ismael dönemi İstanbula geliyor

Açıklama kısa süre içerisinde yapılacak

Siyah-beyazlıların, Valerien Ismael ile anlaşma sağlandığını kısa süre içerisinde açıklayacağı vurgulandı.

Karaveli sezon sonuna kadar devam edecek

Sergen Yalçın'ın ardından göreve geçici olarak getirilen Önder Karaveli'nin sezon sonuna kadar Valerien Ismael'in teknik ekibinde yer alacağı öğrenildi.

Messi’nin Arjantin formasıyla en iyi golleri

Yazarlar