Dünya Kupası Son dakika haberi! Burak Yılmaz attı, Mesut Özil paylaştı

Son dakika haberi! Burak Yılmaz attı, Mesut Özil paylaştı

25.03.2021 - 08:42 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, Türkiye ile Hollanda arasında oynanan maçta skorun 3-0'a gelmesinin ardından sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulundu.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ilk maçında A Milli Takım, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Hollanda'yı 4-2 yendi. A Milli takımda Lille forması giyen Burak Yılmaz geceye damga vurdu.

Haberin Devamı

35 yaşında yıldız golcü yaptığı hat-trick ile geceye damga vurdu. Burak'ın attığı 3. gol sonrasında Mesut Özil'den flaş bir paylaşım geldi. Fenerbahçe'nin Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil, Türkiye ile Hollanda arasında oynanan 2022 Dünya Kupası eleme grubu maçını büyük bir heyecanla takip etti. Mesut Özil, skor 3-0'a geldikten sonra yaşadığı sevinci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gösterdi.

Son dakika haberi Burak Yılmaz attı, Mesut Özil paylaştı

BURAK YILMAZ İLE MESUT ÖZİL ARASINDA YAŞANANLAR
Milli futbolcu Burak Yılmaz, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferiyle hakkında sorulan soruya; Mesut Özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte A Milli Takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili soruları cevaplamak isterim' demişti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin dünya yıldızı Mesut Özil imza töreninde Burak Yılmaz'ın bu söylemlerine; 'Ona başarılar diliyorum. İnşallah en güzel şekilde kendisini sahada temsil eder, Türkiye'yi temsil eder. Başarılar diliyorum.' açıklamalarında bulunmuştu.