Fenerbahçe Son dakika haberi: Fenerbahçe'de baş döndüren takvim! Yoğun fikstür

Son dakika haberi: Fenerbahçe'de baş döndüren takvim! Yoğun fikstür

15.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sakatlık sıkıntısıyla uğraşan F.Bahçe’yi lig ve Avrupa’da arka arkaya maç trafiği bekliyor. Ekim ayındaki milli araya kadar Vitor Pereira’nın önünde 3 günde bir maç bulunuyor.

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Sezona 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlikle başlayan Fenerabahçe’de yoğun bir fikstür başlıyor. Sarı-lacivertli takımda sakatlıkların arka arkaya geldiği bu dönemde yoğunlaşan maç trafiği ise dikkatlerden kaçmıyor.

Teknik direktör Vitor Pereira ve ekibinin önünde önemli bir seyahat takvimi bulunuyor. Avrupa Ligi gruplarına da başlayacak olan Fenerbahçe, bir yandan yoğun lig maratonuna devam edecek.

Ekim ayındaki milli takım arasına kadar sarı-lacivertliler adeta durmadan, 3 günde bir maç yapacak. Hem sakatların artması hem yeni gelen oyuncuların adapte olması hem de 3’lü savunma sisteminin oturması için zamana ihtiyaç duyan Fenerbahçe’de yoğun fikstür dikkat çekiyor.
Yarın akşam Avrupa Ligi D Grubu’nda TSİ 22.00’da E.Frankfurt’a konuk olacak Fenerbahçe, 19 Eylül Pazar akşamı da ligde Başakşehir deplasmanına gidecek.

23 Eylül Perşembe akşamı tekrar lig mesaisi olacak ve Giresunspor’la karşılaşılacak. 26 Eylül Pazar günü de Hatayspor deplasmanına gidecek Vitor Pereira ve öğrencileri, 30 Eylül Perşembe ise Avrupa Ligi’nde Olympiakos’u ağırlayacak. 3 Ekim Pazar günü de ligde Kasımpaşa deplasmanı olacak.

Haberin Devamı

Herkes hazır

Yoğun maç takvimini düşünen Fenerbahçe’de teknik heyet tüm futbolcuları hazır tutmaya çalışıyor. Vitor Pereira, rotasyon yapacağı dönemlerde bütün oyuncularından aynı verimi almak istiyor.

Burak Kapacak, kaleci Berke Özer, Miguel Crespo, Filip Novak, Mert Hakan ve hatta genç isimler Arda Güler ile Fatih Şanlıtürk’ün her an oynayacak gibi hazır olmaları hedefleniyor. Bazı oyuncuların sakatlık riski, kart cezası riski ve yorgunluk riski göz önünde tutularak bazı maçlarda rotasyon hamlesi düşünülüyor.

Yazarlar