Fenerbahçe Son dakika haberi: Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır'dan hata vurgusu!

Son dakika haberi: Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır'dan hata vurgusu!

31.07.2021 - 21:21 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, özel maçta Almanya Bundesliga ekiplerinden Greuther Fürth ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, Fürth'ü 3-2 mağlup etti.

Son dakika haberi: Fenerbahçenin genç kalecisi Altay Bayındırdan hata vurgusu

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Altay Bayındır açıklamalarda bulundu. Altay Bayındır'ın açıklamaları şu şekilde;

Haberin Devamı

"HATALARIMIZI KONUŞACAĞIZ"

"Kazanmak her zaman güzel. Bir kaleci için gol yemek her zaman kötü. Lig için hazırlanıyoruz. İnşallah bu galibiyetlerimiz sürekli devam eder. Hatalarımızı ve doğrularımızı konuşacağız. Sezona en sağlıklı şekilde başlamak için elimizden geleni yapacağız"

"SORUMLULUKLARIMIZIN FARKINDAYIZ"

"Şu anda karışık oynuyoruz, herkes şans buluyor. Galip gelmek Fenerbahçe camiası için çok önemli. Zor bir süreç bizi bekliyor. Sorumluluklarımızın farkındayız ve buna göre yaşıyoruz. İnşallah güzel güzel kazanırız ve mutlu sona ulaşırız."

"TARAFTARLARIMIZI ÇOK ÖZLEDİK"

"Taraftarlarımızı çok özledik. Bireysel olarak iyi oyuncularız, sahaya çıkacağız ve elimizden geleni yapacağız. Taraftarımız da bizi destekleyecektir. Sağlıklı şekilde hepimiz birbirimizi destekleyeceğiz. Onlar bizi desteklediği sürece daha özgüvenli olacağız."

Haberin Devamı

Yazarlar