Galatasaray Son dakika haberi: Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den Marcao açıklaması

Son dakika haberi: Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den Marcao açıklaması

18.08.2021 - 18:34 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Taylan Antalyalı, Randers maçı öncesi basın mensuparlıyla bir araya geldi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Taylan Antalyalı, Randers maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Taylan Antalyalı şu ifadeleri kullandı:

"Bu maç bizim için çok önemli. Giresunspor maçını kazandık, bu maçı da kazanmak istiyoruz. Hocam bana çok güveniyor, ben de bu güveni boşa çıkartmak istemiyorum. Kısa sürede en iyi hazırlandım. Fizik olarak iyiyim ama hala %100 hazır değilim."

Fatih Terim şu ifadeleri kullandı:

"Rakibimizi analiz ettik. Klasik kuzey takımı. Yani mücadelesi yüksek ve agresif. Kolay bir maç olmayacak ama ben takımıma güveniyorum."

"CEZASINI ÇEKİYOR"

"Marcao bir hata yaptı, cezasını da çekiyor. Daha da çekecekmiş gibi görünüyor. Galatasaray değer ve menfaatlerini en iyi şekilde koruyacağımızdan herkes emin olabilir."

"Ben, Galatasaray değerlerini yaşayarak öğrendim ve sahip çıkmasını bilen biriyim. Burada hem değerlerimizi hem kulübümüzü düşünerek hareket edeceğiz."

Haberin Devamı

"Sayın başkan ve yönetim gerekli açıklamayı yapmıştır. Olayları başka yere çekmek hiç doğru değil. Bu yüzden biz, Galatasaray menfaatlerini koruyarak, kollayarak ama değerlerinden de taviz vermeyerek devam edeceğiz."

"Randers maçında 4-5 değişiklik yapmak istiyorum. Luyindama'nın yanında Alpaslan oynayacak. Marcao ile görüşmedim. Kerem'i de arkadaşları ve tüm Galatasaraylılar en iyi şekilde teselli ettiler. Ancak yapan da yapılan da bizim oyuncumuz. Onlara ne yapacağımıza biz karar veririz."

"DIAGNE İYİ GİDİYOR"

"Diagne iyi gidiyor bence. Böyle devam etmesini istiyorum. Galatasaray'ın bana verdiği kadrodaki herkesi kullanmaktan yanayım."

"RİZESPOR'LA ANLAŞTIK"

"Oğulcan konusunda, başkanlar konuştular anlaştılar. Bir genç alıyoruz da 3 tane genç veriyoruz gibi bir durum olmasın. Ali Yavuz tamamen verilmiştir ama Ali Yavuz alınacağı zaman ilk alacak takım Galatasaray'dır."

Yazarlar