Galatasaray Son dakika haberi: Galatasaray'dan Gedson Fernandes bombası! Sözleşme detayları bile belli oldu

Son dakika haberi: Galatasaray'dan Gedson Fernandes bombası! Sözleşme detayları bile belli oldu

23.01.2022 - 14:37 | Son Güncellenme:

Galatasaray Kulübü'nde sürpriz bir son dakika gelişmesi yaşandı. Sarı-kırmızılı takımın Gedson Fernandes'i kiralamak için Benfica ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. İşte Galatasaray ile Benfica arasındaki anlaşmanın detayları...

Son dakika haberi: Galatasaraydan Gedson Fernandes bombası Sözleşme detayları bile belli oldu

ONUR DİNÇER - SKORER DIŞ HABER

Haberin Devamı

Fatih Terim takımın başından ayrılmasına rağmen Gedson Fernandes için Galatasaray, Benfica ile anlaşmaya çok yaklaştı.

Galatasaray’ın Gedson Fernandes transferinde sona yaklaştığı ortaya çıktı. Portekiz’den Abola’nın haberine göre, oyuncuyu takımında isteyen Fatih Terim’in sarı-kırmızılılar ile yollarının ayrılmasıyla bu transfer hakkında soru işaretleri oluştuğu, ancak bu gelişmeye karşın futbolcunun daha önce de formasını giydiği Cim Bom’a döneceği belirtildi.

Son dakika haberi: Galatasaraydan Gedson Fernandes bombası Sözleşme detayları bile belli oldu


Yeni anlaşmanın henüz tamamlanmadığı ancak pratikte Benfica ile Galatasaray arasında görüşmelerin ilerlediği ve anlaşmak üzere olunduğu bildirildi. 23 yaşındaki futbolcunun 1.5 yıllık kiralık olarak Galatasaray’a geleceği aktarıldı. Bu transfer için yaklaşık 1.5 milyon euroluk bir transfer bedeli değeri biçildiğinden söz edildi.

Haberin Devamı

Son dakika haberi: Galatasaraydan Gedson Fernandes bombası Sözleşme detayları bile belli oldu

23 yaşındaki on numaranın Benfica ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek. Portekiz ekibinde forma şansı bulmakta zorlanan Gedson Fernandes'in güncel piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösteriliyor.

Forma şansı bulamıyor

Benfica'da forma şansı bulmakta zorlanan Gedson Fernandes bu sezon 4 maçta toplamda 107 dakika sahada kalabildi. 23 yaşındaki on numara Portekiz U-21 Milli Takımı'nda da oynadı. Benfica altyapısında yetişen Portekizli, bir dönem Tottenham'da da kiralık olarak oynadı.