Beşiktaş Son dakika haberi: Gedson Fernandes hayran bıraktı! İnanılmaz performans

Son dakika haberi: Gedson Fernandes hayran bıraktı! İnanılmaz performans

03.05.2022 - 19:44 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de küme düşme hattında yer alan Rizespor'da Gedson Fernandes, inanılmaz performansını Göztepe maçında devam ettirdi. Başarılı orta sahayla ilgili sürpriz bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika haberi: Gedson Fernandes hayran bıraktı İnanılmaz performans

Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 35'inci haftasında Göztepe'yi deplasmanda 7-1 mağlup etti. Karadeniz ekibinde Gedson Fernandes'in harika performansı sonrası sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

SÜPER LİG'E GALATASARAY'LA GİRİŞ YAPTI

Son dakika haberi: Gedson Fernandes hayran bıraktı İnanılmaz performans

Gedson Fernandes'in Türkiye macerası, 2020-2021 sezonu devre arasında başladı. Portekizli orta saha, Benfica'da forma şansı bulamadığı dönemde sarı-kırmızılıların yolunu tuttu. Gedson Fernandes, Galatasaray formasıyla iyi bir performans gösterdi. Sarı-kırmızılıların transfer etmek istediği genç oyuncu uzun süre, Galatasaray'a gelmek için çaba sarf etti. Süper Lig devinin uzun uğraşlarına rağmen Gedson Fernandes, Benfica'da kaldı.

BEŞİKTAŞ'TAN TERS KÖŞE, RİZESPOR'A KİRALANDI

Son dakika haberi: Gedson Fernandes hayran bıraktı İnanılmaz performans

Benfica'nın bu sezon başından itibaren forma şansı vermediği ve hatta kadro dışı bıraktığı Gedson Fernandes konusunda devre arası transfer döneminde sürpriz bir gelişme yaşandı. Beşiktaş, Portekizli orta sahayı 2022-2023 sezonundan itibaren transfer etti. Siyah-beyazlılar, Benfica ile anlaştı ve Gedson Fernandes'i Rizespor'a kiraladı.

Haberin Devamı

SİYAH-BEYAZLI FORMAYI GİYECEK

Galatasaray taraftarının tepkisini çeken Gedson Fernandes, gelecek sezondan itibaren Beşiktaş forması giyecek. Rizespor'a transfer olduktan sonra sarı-kırmızılı tribünlerin karşısında oynadığı ilk maçta ıslıklanan ve yabancı maddeler atılan Portekizli orta saha, Galatasaray maçında bir ilk yaşamıştı.

Galatasaray deplasmanında takımının golünü atan Portekizli oyuncu, Süper Lig'de ilk kez rakip fileleri havalandırma sevinci göstermişti. Gedson Fernandes'in Galatasaray tribünlerine gol sevinci sırasında 'kartal' işareti yapması dikkatlerden kaçmamıştı.

RİZESPOR'DA MUHTEŞEM PERFORMANS

Son dakika haberi: Gedson Fernandes hayran bıraktı İnanılmaz performans

Rizespor'un devre arası transfer ve tescil döneminde kiralık olarak kadrosuna kattığı Gedson Fernandes, Süper Lig'deki ikinci dönemine hızlı bir giriş yaptı. 23 yaşındaki orta saha 11 maçta oynama şansı yakaladı. Gedson Fernandes bu müsabakalarda 3'er gol ve asist üretti.

GÖZTEPE MAÇINDA HAYRAN BIRAKTI

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Portekizli yıldız futbolcu, Göztepe ile oynanan karşılaşmada gösterdiği performansla sadece hocası Bülent Korkmaz'ı değil Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael'i de büyüledi.

VALERIEN ISMAEL'İ BÜYÜLEDİ

Haberin Devamı

Fransız teknik adamın, Göztepe maçında izlediği oyuncuya hayran kaldığı öğrenildi. Ara transfer döneminde Karadeniz ekibine kiralık olarak transfer olan 23 yaşındaki futbolcu, maçtaki başarılı oyununu 2 gol ve 1 asist ile süsledi.

SOSYAL MEDYADA DA GÜNDEM OLDU

Son dakika haberi: Gedson Fernandes hayran bıraktı İnanılmaz performans

Göztepe maçında muhteşem bir performans ortaya koyan Gedson Fernandes 2 gol ve 1 asistin yanı sıra yüzde 94 pas yüzdesi yakaladı. 9 sahipsiz top kazanan yıldız futbolcu 5 kez de ikili mücadele kazandı.

Sosyal medyada yorum yapan Beşiktaşlı taraftarlar, "Gedson, Ronaldinho performansı sergiledi. Seneye bize büyük güç katacaktır" ifadelerini kullandılar.

Riyad Mahrez’in Man City formasıyla en klas anları