İngiltere Premier Lig Son dakika haberi - Harry Kane kesin olarak Tottenham'dan ayrılıyor! 120 milyon euroya...

Son dakika haberi - Harry Kane kesin olarak Tottenham'dan ayrılıyor! 120 milyon euroya...

18.05.2021 - 09:51 | Son Güncellenme:

Geleceği merak edilen Tottenham'ın yıldız golcüsü Harry Kane için İngiltere basını sürpriz bir iddia ortaya attı. Tottenham tarafından belirlenen bonservis bedeli de şok eden Kane için sürpriz dev kulüpler sıraya girdi. İşte Harry Kane transferinde detaylar...

 Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Tottenham'ın yıldız golcüsü Harry Kane, Tottenham'dan ayrılma kararı aldı. İngiliz basınında çıkan haberlere göre, golcü oyuncunun Tottenham kulübü yetkililerine ayrılık isteğini iletirken yıldız oyuncunun transferiyle dev kulüpler ilgileniyor.

Bu sezon Premier Lig'de 33 maçta 22 gol atan, toplamda ise 243 maçta 165 gole ulaşan Harry Kane'in adı bir çok kulüple anılıyor. The Sun'ın yaptığı habere göre Tottenham daha 3 yıl sözleşmesi bulunan Kane için 120 milyon euro bonservis bedeli belirledi.

Harry Kane için en ciddi ve en olası talip Premier Lig devi Manchester City. Guardiola'nın takımında görmeyi çok istediği Kane için kulüp de 120 milyon euroyu ödemeye hazır. Kane'i isteyen bir diğer kulüp de Manchester United. Fakat Cavani ile sözleşme uzatan Kırmızı Şeytanlar, Kane transferini çok zorlamayacak.

Haberin Devamı

İngiliz golcünün peşinde diğer kulüp ise Chelsea. Fakat Tottenham ile Chelsea arasındaki çekişme transferi zora sokuyor. Harry Kane için PSG ile Real Madrid de görüşmeler başladı. Eğer yıldız golcü İngiltere'de kalmak istemezse bu kulüplerden biri tercih edebilir.

 

Yazarlar