Fenerbahçe Son dakika haberi: Kasımpaşa'dan Fenerbahçe'ye transfer! Eruğrul Taşkıran'dan sonra bir bomba daha

Son dakika haberi: Kasımpaşa'dan Fenerbahçe'ye transfer! Eruğrul Taşkıran'dan sonra bir bomba daha

20.04.2022 - 19:32 | Son Güncellenme:

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, Kasımpaşa'nın parlayan yıldızını kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Fenerbahçe'nin yaptığı teklifin detayları ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Son dakika haberi: Kasımpaşadan Fenerbahçeye transfer Eruğrul Taşkırandan sonra bir bomba daha

Süper Lig'de üst üste 5 maçtan galip ayrılan ve 9 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Fenerbahçe'de önce teknik direktör belirsizliği ortadan kaldırılacak ardından gelecek sezonun transfer planlaması yapılacak fakat yönetim Kasımpaşa'nın yıldızı için girişimlere şimdiden başlamış durumda.

Haberin Devamı

İŞTE TEKNİK DİREKTÖR KONUSUNDA YAŞANAN SON GELİŞMELER

Başkan Ali Koç ve yönetim teknik direktör arayışlarını sürdürürken son haftalarda oynanan oyun ve alınan galibiyetlerin ardından İsmail Kartal ile yola devam etme seçeneği de ihtimaller arasında yer alıyor.

Başkan Ali Koç'un teknik direktör konusunda henüz net kararını vermediği fakat yabacı teknik direktörlerle görüşmelerin sürdüğü belirtildi. Milliyet'in duayen yazarlarından Şansal Büyüka, Fenerbahçe'de yaşanan teknik direktör gelişmeleri hakkında "Fenerbahçe’de iyi gidişe ve çok ciddi bir İsmail Kartal performansına rağmen hoca arayışı devam ediyor. Ben; Löw’ün bu saatten sonra olacağına inanmıyorum. Ortada iki alternatif var. Ya Benfica’nın eski hocası Jorge Jesus ya da İsmail Kartal ile devam... Öyle sanıyorum ki, Başkan Ali Koç son hamleleri yapıyor. Ya Jesus gelecek ya da Kartal devam edecek. Şanslar eşit..." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Joachim Löw ile maddi konularda anlaşma sağlanamadığı iddia edilirken Alman teknik adamla son bir görüşme daha yapılacağı ifade ediliyor.

ERTUĞRUL'DAN SONRA BİR KASIMPAŞALI DAHA

Fenerbahçe'de teknik direktör konusunda bu gelişmeler yaşanırken transferde de ilk resmi adımlar atılmaya başlandı. Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'dan eski kalecisi Ertuğrul Taşkıran'ı transfer etmek istediği iddia edilirken Kasımpaşa'dan bir başka ismin transferi için de girişimlere başladı.

Son dakika haberi: Kasımpaşadan Fenerbahçeye transfer Eruğrul Taşkırandan sonra bir bomba daha

HEDEFTEKİ İSİM EREN ELMALI

Yeni sezon için transfer girişimlerine başlayan Fenerbahçe, Kasımpaşa'nın 21 yaşındaki sol beki Eren Elmalı için temasta bulundu.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Eren Elmalı'nın menajeri Erkut Söğüt ile ilk görüşmeyi yaparak oyuncuyu istediklerini bildirdi. Eren Elmalı'nın temsilcisi bugün Kasımpaşa yönetimi ile bonservis konusunu görüşmek için bir araya geldi.

Son dakika haberi: Kasımpaşadan Fenerbahçeye transfer Eruğrul Taşkırandan sonra bir bomba daha

Kasımpaşa'nın Eren için 6 milyon euro talep ettiği ve sarı lacivertlilerin bu rakamı çok bulduğu kaydedildi. Görüşmelerin ilerleyen günlerde devam edeceği vurgulandı.

Bu sezon ligde 29 maça çıkan Eren, 3 de asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı