Diğer Son dakika haberi: Okçuluk’ta gözler Dünya Şampiyonası’nda

Son dakika haberi: Okçuluk’ta gözler Dünya Şampiyonası’nda

17.09.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin tarihindeki ilk olimpiyat şampiyonluğuna Tokyo 2020’de Mete Gazoz ile ulaştığı okçuluk branşında, gözler ABD’de yapılacak Dünya Şampiyonası’nda olacak.

Son dakika haberi: Okçuluk’ta gözler Dünya Şampiyonası’nda

Dünyanın en iyi okçuları, 19-26 Eylül tarihlerinde Yankton kentinde düzenlenecek Açık Hava Dünya Şampiyonası’nda bir araya gelecek.Dünyanın en iyi okçuları, 19-26 Eylül tarihlerinde Yankton kentinde düzenlenecek Açık Hava Dünya Şampiyonası’nda bir araya gelecek.

Klasik Yay Milli Takımı’nın Antalya Belek’te, Makaralı Yay Milli Takımı’nın Çanakkele Gelibolu’da şampiyonaya hazırlandığını belirten Okçuluk Milli Takımlar Teknik Direktörü Yusuf Göktuğ Ergin, zorlu organizasyonda 4 ayrı kategoride 12 sporcunun mücadele edeceğini söyledi. Okçuluk Milli Takımı, Dünya Şampiyonası’na katılmak için ABD’ye gitti. 

Haberin Devamı

Milli takım kafilesinde sporcular arasında, Mete Gazoz, Yasemin Ecem Anagöz, Gülnaz Büşranur Coşkun, Asya Karataylı, Samet Ak, Musa  Arzuman, Yeşim Bostan, Gizem Elmaağaçlı, Ayşe Bera Süzer, Evren Çağıran, Furkan  Oruç ve Yakup Yıldız gibi isimler yer aldı.