Beşiktaş Şafak Sezer'den Miralem Pjanic'e çağrı: 'Hafta sonu bizim eve gel şartları görüşelim'

Şafak Sezer'den Miralem Pjanic'e çağrı: 'Hafta sonu bizim eve gel şartları görüşelim'

03.09.2021 - 10:40 | Son Güncellenme:

Daha önce şarkıcı Zeynep Bastık'ın, ardından da ünlü rapçiler Khontkar ve Sansar Salvo'nun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayınlara katılan Beşiltaş'ın yeni transferi Miralem Pjanic, o dönem Serdar Ortaç ve Şafak Sezer'in canlı yayınında "Beni de Kolpaçino'da oynatsana Şafak abi" yorumunu yapmış ve gündem olmuştu. Şafak Sezer, yıldız oyuncunun Beşiktaş'a transferi sonrası bugün bir çağrı yaptı.

Şafak Sezerden Miralem Pjanice çağrı: Hafta sonu bizim eve gel şartları görüşelim

Beşiktaş'ın yeni transferi dünyaca ünlü yıldız Miralem Pjanic'in Instagram üzerinden yaptığı yorumlar daha önce gündem yaratmıştı.

Haberin Devamı

Yıldız oyuncu resmi hesabı üzerinden şarkıcı Zeynep Bastık'ın, ardından da ünlü rapçiler Khontkar ve Sansar Salvo'nun yaptığı canlı yayınlara katılıp yorumlar yapmıştı. 

'Beni de Kolpaçino'da oynatsana Şafak abi'

Karantina döneminde sosyal medya hesabından canlı yayınlar yapan Serdar Ortaç ile Şafak Sezer, Koplaçino filmi hakkında konuşurken Bosna Hersekli yıldız futbolcu, "Beni de Kolpaçino'da oynatsana Şafak abi" yorumunu yaparak herkesi şaşırtmıştı. Pjanic daha sonra filmden aldığı görüntü üzerine, bir repliğe atıf yaparak, "Hedef ben miyim Tayfun" yazmıştı.

Kolpaçino filmlerinin oyuncusu ve senaristi Şafak Sezer ise bu yorumlar sonrası Pjanic'in yorum yaptığı bir fotoğrafı paylaşarak, "Ya babacım iyisin hoşsun da ama her yerden çıkıyorsun ya" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

'HEDEF BENMİŞİM'

Bosna Hersek'in Tuzla şehrinde doğan ve birçok Türk arkadaşı bulunan Miralem Pjanic'in dün sürpriz şekilde Beşiktaş'a transfer olması sonrasında önceki yorumları tekrar gündeme gelmiş hatta siyah-beyazlı ekip transferi yine Kolpaçino filminde repliğe atıfta bulunarak 'Hedef benmişim' hashtagi ile duyurmuştu. 

ŞAFAK SEZER: 'HAFTA SONU BİZİM EVE GEL ŞARTLARI GÖRÜŞELİM'

Bu yaşananlar sonrası Şafak Sezer bugün Pjanic'e bir çağrı yaptı. Sezer, sosyal medya üzerinden Beşiktaş'ı etiketleyerek, 'İspanya uzaktı, artık olur. Hafta sonu bizim eve gel şartları görüşelim' mesajını yayınladı. Pjanic'in bu mesajı nasıl yanıt vereceği ise merak konusu oldu.

Şafak Sezerden Miralem Pjanice çağrı: Hafta sonu bizim eve gel şartları görüşelim