VoleybolSon dakika haberi: Sırp voleybolculardan Filenin Sultanları'na övgü

Son dakika haberi: Sırp voleybolculardan Filenin Sultanları'na övgü

03.09.2021 - 15:27 | Son Güncellenme:

Türkiye ile Sırbistan Belgrad’da yarı final maçında karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde Sırbistan Milli Takımı’nın iki yıldız ismi bu maç ile ilgili görüşlerini Sırp basınına açıkladı. Sırbistan’ın yıldız voleybolcuları temkinli konuşurken, kritik maçı kazanma yönündeki isteklerini de dile getirdi.

Son dakika haberi: Sırp voleybolculardan Filenin Sultanlarına övgü

ONUR DİNÇER - SKORER DIŞ HABER

Haberin Devamı

Voleybol hayatını Eczacıbaşı’nda sürdüren, Sırpların en skorer ismi olan Tijana Boskovic, “Türkiye Avrupa’daki en iyi takımlardan bir tanesi. Bu maça iyi konsantre olacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Kolay bir maç olmayacağı kesin, umarım galip gelen biz oluruz” dedi.

Türkiye’de uzun yıllardır forma giyen ve Türk voleybolunu yakından tanıyan bir diğer isim Maja Ognjenovic de şunları söyledi: “Türkler deneyimli ve bizim sık sık karşılaştığımız yakından tanıdığımız bir rakip. Bizden Ankara’daki meşhur finalin rövanşını almaya çalışacaklardır.”

Son dakika haberi: Sırp voleybolculardan Filenin Sultanlarına övgü

KEŞFETYENİ
Beckham çiftine şok suçlama! Krizin detayları belli oldu
Beckham çiftine şok suçlama! Krizin detayları belli oldu

Cadde | 07.05.2025 - 11:37

Beckham ailesinde sular durulmuyor. David ve Victoria Beckham çiftinin iki oğlu Brooklyn ve Romeo Beckham'ın artık birbirleriyle konuşmadığı ortaya çıkmıştı.

Yazarlar