Trabzonspor Son dakika haberi: Trabzonspor yeni yıldızını Süper Lig'de buldu! Transfer çalışmaları başladı

Son dakika haberi: Trabzonspor yeni yıldızını Süper Lig'de buldu! Transfer çalışmaları başladı

22.04.2022 - 19:25 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk için geri sayıma geçen Trabzonspor'da Abdullah Avcı ve Ahmet Ağaoğlu gelecek sezon için çalışmalarına erken başladı. Bordo-mavililerin Süper Lig'de forma giyen tecrübeli futbolcuyu transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika haberi: Trabzonspor yeni yıldızını Süper Ligde buldu Transfer çalışmaları başladı

Trabzonspor'da bir yandan şampiyonluk hesapları yapılırken bir yandan da gelecek sezon yapılanması için harekete geçildi. Karadeniz temsilcisinde Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın birlikte yürüttüğü transfer çalışmalarında gündeme sürpriz bir ismin geldiği öğrenildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haberin Devamı

Djaniny ve Cornelius'a yakın takip

Son dakika haberi: Trabzonspor yeni yıldızını Süper Ligde buldu Transfer çalışmaları başladı

Bordo-mavili takımın bu sezonki oyununda büyük bir etkisi olan Djaniny Semedo ile Andreas Cornelius'un taliplerinin her geçen gün artması, idarecileri harekete geçirdi. Trabzonspor'da yetkililer, Andreas Cornelius ve Djaniny Semedo'nun takımdan ayrılması halinde yerine transfer edilecek golcü için liste oluşturmaya başladı.

Benjamin Tetteh gündeme geldi

Akşam Gazetesi'nin Gana basınına dayandırdığı habere göre; Bordo-mavililer, Yeni Malatyaspor'un küme düşmesiyle birlikte takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Benjamin Tetteh için çalışmalarına başladı.

Galatasaray'ın da ilgisi var

Son dakika haberi: Trabzonspor yeni yıldızını Süper Ligde buldu Transfer çalışmaları başladı

Ganalı santraforun Yeni Malatyaspor'dan ayrılması halinde yeni rotasının Trabzonspor olabileceği belirtildi. 24 yaşındaki santraforla Galatasaray'ın da ilgilendiği de haberde yer alan ayrıntılar arasında.

Haberin Devamı

Yeni Malatyaspor'la 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Benjamin Tetteh bu sezon toplamda 23 müsabakada süre aldı. Tecrübeli futbolcu, rakip fileleri 7 kez havalanandırdı. Ganalı oyuncu takım arkadaşlarına da 2 asist yaptı. Benjamin Tetteh'in güncel piyasa değeri 2 milyon 800 bin euro olarak gösteriliyor.

Haaland, Reus ve arkadaşları Der Klassiker’e hazırlanıyor