Şampiyonlar Ligi Son dakika haberi: UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimi heyecanı

Son dakika haberi: UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimi heyecanı

26.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi’nde grup kuraları bugün İstanbul’da çekilecek ve Beşiktaş’ın rakipleri belli olacak. Haliç Kongre Merkezi’nde saat 19.00’da başlayacak organizasyonda yılın futbolcusu ve teknik direktörü ödülleri de verilecek

Son dakika haberi: UEFA Şampiyonlar Liginde kura çekimi heyecanı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2021-2022 sezonu grup kuraları bugün İstanbul’da çekilecek. Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nde gruplar, Haliç Kongre Merkezi’nde saat 19.00’da çekilecek kuranın ardından belli olacak.

Süper Lig’in son şampiyonu unvanıyla dev turnuvaya doğrudan katılma hakkı elde eden Beşiktaş, kura çekimine tek Türk temsilcisi olarak girecek. Organizasyonda erkek ve kadın futbolunda 2020-2021 sezonunun en iyileri de ödüllendirilecek. Yılın futbolcusu ve teknik direktörü ile mevkilerine göre yılın en iyi futbolcularına verilecek ödüller sahiplerini bulacak.

Şampiyonlar Ligi’nde grup maçları, 14-15 Eylül’de başlayıp, 7-8 Aralık’ta tamamlanacak. Gruplarında ilk iki sırayı alacak takımlar tur atlayacak. Grup üçüncüleri ise yollarına UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek. Geçen sezon İngiltere ekibi Chelsea’nin mutlu sona ulaştığı UEFA Şampiyonlar Ligi’nin finali, 28 Mayıs’ta Rusya’nın Saint Petersburg şehrindeki Krestovsky Stadı’nda oynanacak.

Haberin Devamı

Yazarlar