İspanya La Liga Son dakika haberi - Vedat Muriqi, İspanyol ekibi Mallorca'ya gidiyor

Son dakika haberi - Vedat Muriqi, İspanyol ekibi Mallorca'ya gidiyor

26.01.2022 - 15:25 | Son Güncellenme:

Lazio'da forma giyen ve Fenerbahçe ile yeniden adı geçen Vedat Muriqi için sürpriz bir gelişme yaşandı. Kosovalı golcü kiralık olarak İspanyol ekibi Real Mallorca'ya transfer oluyor.

Son dakika haberi - Vedat Muriqi, İspanyol ekibi Mallorcaya gidiyor

İtalyan basınında yer alan habere göre; İspanya La Liga ekiplerinden Mallorca'nın Kosovalı golcüyü kiralamaya yakın olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

SATIŞ OPSİYONLU KİRALIK

Basında çıkan haberde; İspanyol ekibinin, Muriqi için Lazio'ya 300 bin euro kiralama bedeli ödeyeceği ve futbolcunun ligin ikinci yarısındaki maaşını da ödeyeceği belirtildi. Muriqi'nin kiralık sözleşmesinde ise 13 milyon euro satın alma opsiyonu yer alacağı kaydedildi.

FRANSA'DAN DA TALİBİ VAR
Öte yandan 27 yaşındaki futbolcu için Saint-Etiene de devrede. Fransız ekibinin teknik direktörü Pascal Dupraz, transfer için yaptığı açıklamada, "Bir haftamız var. Bir forvet ve savunma oyuncusunu kadromuza katmak istiyoruz" derken, L'Equipe ise forvetin Lazio'dan Muriqi olduğunu ve transfer görüşmesi yapıldığını öne sürdü.

İSPANYA'YA SICAK BAKIYOR
L'Equipe'nin haberinde Saint-Etienne ile Lazio arasındaki Muriqi görüşmelerinin durma noktasına geldiği; bunun nedeninin ise Mallorca'dan gelen teklifin daha cazip olduğu ifade edildi. Haberde ayrıca, golcü futbolcunun da İspanya Ligi'nde oynamaya daha sıcak baktığı kaydedildi.

Haberin Devamı