Fenerbahçe Son dakika haberi - Vitor Pereira'dan Mesut Özil açıklaması

Son dakika haberi - Vitor Pereira'dan Mesut Özil açıklaması

15.09.2021 - 19:41 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ve Osayi, UEFA Avrupa Ligi'nde Frankfurt ile oynayacakları maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Son dakika haberi - Vitor Pereiradan Mesut Özil açıklaması

Portekizli çalıştırıcı şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Hiç kuşku yok ki iyi bir maç olacak iki takım için de. Güzel bir stat iyi zemin var. Ben yarınki maçta özgüvenli bir takım görmek istiyorum. Nereye gidersek gidelim her yerde taraftarımız var. Onları mutlu etmek istiyoruz. Ben yarın teknik ve taktik olarak kaliteli bir takım görmek istiyorum. Kolay olmayacak ama buraya gelmemizi sağlayan özgüveni göstermemiz gerekiyor.”

"Mesut, yarınki maç için çok hırslı. Kendisi tam bir takım oyuncusu. Takımın kaptanlarından biri. Bizim için çok önemli. Yarın ona iyi bir maç diliyorum."

"Rakibimiz Avrupa'nın 5 büyük liginden birinde oynuyor. Sistemlerden ziyade belli bir disiplinde oynayan bir rakip. Haftanın üç günü oynayan ve oynamaya alışkın bir ekip."

Çok iyi bir maç olacağını düşündüğünü kaydeden Osayi, "Son 5 maçımızda çok iyi oynadık. Yeni bir hocamız olmasına rağmen çok iyi bir performans gösterdiğimizi düşünüyorum. Bu turnuvanın da bizler için ne kadar iyi olduğumuzu göstermek için bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Yarınki maç bizim için iyi bir test olacak. Yarın için sabırsızlanıyorum" dedi.

Haberin Devamı

"İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ"

Gün gün geliştiğini söyleyen Osayi Samuel, "Hocamız da bana maç maç üstüne koymam gerektiğini söylüyor. Son maç dediğiniz gibi iyi bir performans gösterdim ama 3 puanı alsaydık daha iyi olurdu. Hedefimiz buydu. İyi oyunumun ve golümün bana getirdiği özgüveni yarınki maçta göstermek istiyorum. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"İYİ OYNUYORLAR AMA BİZİM KENDİMİZE KONSANTRE OLMAMIZ GEREKİYOR"

Frankfurt'un iyi bir takım olduğunu dile getiren Osayi, "İyi oynuyorlar ama bizim kendimize konsantre olmamız gerekiyor. Tabii ki rakibi bilmek, iyi analiz etmek önemli. Ama bizim kendimize konsantre olup, kendi oyunumuzu oynamamız daha önemli. Herkes bu maça hazır" diyerek sözlerini noktaladı.

 

Yazarlar