Hırvatistan Son dakika - Hırvatistan marşına yuhalama

Son dakika - Hırvatistan marşına yuhalama

14.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

EURO 2020'de Hırvatistan’ın milli marşı okunurken Wembley’de İngiliz taraftarların oturduğu bölümden ıslık ve yuhalama sesleri geldi.

Son dakika - Hırvatistan marşına yuhalama

Wembley’de İngiliz taraftarlar tepki çeken bir harekette bulundu. Karşılaşma öncesi milli marşlar okunurken Hırvatistan’a karşı çirkin bir tutum sergilendi. Hırvatistan’ın milli marşı okunurken Wembley’de İngiliz taraftarların oturduğu bölümden ıslık ve yuhalama sesleri geldi.
Bazı İngilizler bu hareketi durdurmaya çalışırken, Hırvat taraftarlar da tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Yeniden Wembley!
İngiltere ve İngiliz taraftarlar için büyük anlamlar taşıyan Wembley’de tarihi bir gün yaşandı. Yeniden milli takımlar bazında büyük bir turnuva tarihi statta oynandı.
En son EURO 96’da ev sahipliği yapan Wembley, tam 25 yıllık hasretini noktaladı. 2007 yılında yenilendikten sonra milli takımlar bazında büyük bir turnuva bekleyen 87 bin kapasiteli statta koronavirüs salgını önlemleri çerçevesinde taraftar alımı oldu.
Yüzde 50 kapasiteyle tribünlerde seyirici oturdu. İngiltere’nin aynı zamanda 1966 Dünya Kupası’nı kazandığı Wembley için taraftarlar da heyecan yaşadı. Tribünlerde, ‘Futbol evine döndü, 2021’ pankartları dikkat çekti. EURO 2020’nin final maçı 11 Temmuz Pazar akşamı Wembley’de oynanacak.