Galatasaray Galatasaray maçı sonrası Kerem Aktürkoğlu tepkisi! Zaha ve Ziyech'i örnek gösterdi

Galatasaray maçı sonrası Kerem Aktürkoğlu tepkisi! Zaha ve Ziyech'i örnek gösterdi

26.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 22'nci haftasında Galatasaray'ın İstanbulspor'u 3-1 mağlup ettiği mücadeleyi spor yorumcuları değerlendirdi. İlker Yağcıoğlu, Zaha ve Ziyech'i örnek göstererek dikkat çeken ifadeler kullandı.

Galatasaray maçı sonrası Kerem Aktürkoğlu tepkisi Zaha ve Ziyechi örnek gösterdi

Galatasaray, Süper Lig'in 22'nci haftasında İstanbulspor engelini 3-1'lik skorla geçmeyi başardı. Sarı-kırmızılıların zaferini spor yorumcuları değerlendirdi. İlker Yağcıoğlu, Kerem Aktürkoğlu'nun performansını överken dikkat çeken bir çıkışta bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın galibiyetinde Lucas Torreira'nın da etkisinin olduğunu belirten İlker Yağcıoğlu, "Lucas Torreira'yı ben, Kerem Aktürkoğlu'nun arkasına koyarım iyi oynadı" dedi.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın iyi futbol oynadığı dönemlerin geride kaldığını vurgulayan İlker Yağcıoğlu, "Bu saatten sonra iki takımın iyi oynadığı dönemleri biraz da geri de bırakacağız gibi duruyor" diye konuştu.

Mauro Icardi'nin iptal edilen golüne değinen İlker Yağcıoğlu, "Ben Icardi pozisyonunu çok merak ediyorum. Ofsayt varsa VAR niye direkt kararı vermiyor" ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu'nun performansına dikkat çeken İlker Yağcıoğlu, "Kerem Aktürkoğlu'nun gösterdiği performansı Zaha ve Ziyech gösterse havalara uçulurdu ancak Kerem yapında çok konuşulmuyor" dedi.

Haberin Devamı

"BİREYSEL PERFORMANSLARLA ALINACAK MAÇLAR..."

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bireysel performanslarla galibiyetlere uzanacağını belirten Tugay Kerimoğlu, "Bundan sonra Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maçları bu noktaya gelmiş gibi görünüyor. Bireysel performansla alınacak maçlar artık gelmeye başladı. İki takımı da tebrik etmek lazım tamı tamına 41 maça çıkmışlar sezon başından beri. Çok yüksek bir rakam" dedi.

Kerem Aktürkoğlu'nun performansına dikkat çeken Tugay Kerimoğlu, "Kerem Aktürkoğlu yavaş yavaş doğru yerde doğru şekilde oynamaya başladı ve performansı direkt artmaya başladı" ifadelerini kullandı.

"YEDİĞİ GOL UYANDIRDI"

Sarı-kırmızılıların yediği gol sonrası toparlandığını belirten Ogün Temizkanoğlu, "Galatasaray'ın yediği gol kendisini uyandırdı. Yenilen golle birlikte istek ve arzu tekrardan yükseldi ve Galatasaray kazandı" diye konuştu.

Oyundan çok galibiyetin önemli olduğunu dile getiren Ogün Temizkanoğlu, "Bu saatten sonra ezici üstünlükle kazanılan maç olmaz. Galibiyet galibiyettir olarak bakmak lazım. Galatasaray eğer 2-0 geride girseydi çevirmesi çok ama çok daha zor olurdu" dedi.

Yazarlar