İngiltere Son dakika - İngilizler'de EURO 2020 çılgınlığı

Son dakika - İngilizler'de EURO 2020 çılgınlığı

05.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

İngiltere’nin ilk Avrupa şampiyonluğuna yaklaşması futbolseverlere büyük mutluluk yaşattı. Ülkenin dört bir yanında meydanlarda toplanan taraftarlar sokaklara çıkarak sabaha kadar zaferi kutladı

Son dakika - İngilizlerde EURO 2020 çılgınlığı

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda tam 25 yıl sonra yarı finale çıkan İngiltere’nin başarısı, taraftarlarını büyük sevince sevk etti. Karşılaşmayı sokaklara kurulan ekranlarda, pub’larda, barlarda, fan zone’larda veya evlerinde izleyen Adalı futbolseverler, zaferin ardından sokaklara dökülerek kutlamalar gerçekleştirdi.
İngiltere sokaklarında yaşadıkları coşkuyu basın mensuplarına anlatan taraftarlar “Bu inanılmaz bir şey. 25 yıldır beklediğimiz bir şey bu. Yarı finale çıktık ve inanıyoruz ki bu kez şampiyon biz olacağız. Bu takım çok sağlam ve bunu gerçekten hak ediyorlar. Biraz geç açıldık ama çok iyi gidiyoruz. Artık finalde olacağımıza eminiz” ifadelerini kullandılar.
Teknik Direktör Gareth Southgate’in çok iyi bir takım ortaya çıkardığını belirten Charles Khalaf isimli bir taraftar “Hayatımda ilk kez İngiltere Milli Takımı’nı izlemekten keyif alıyorum. Çünkü gerçekten çok iyi bir futbol ortaya koyuyorlar. İyi pozisyon alıyor ve oyunu kontrol ediyorlar. Evet, futbol evine dönüyor. Harry Kane harika… İlk maçları es geçmiş olsa da şimdi harikalar yaratıyor” diye konuştu.

Haberin Devamı