3.Lig Son dakika - İskenderunspor'da Ümit Karan ile yollar ayrıldı

Son dakika - İskenderunspor'da Ümit Karan ile yollar ayrıldı

04.10.2021 - 16:16 | Son Güncellenme:

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden İskenderunspor, puan kayıplarının ardından şampiyonluk hedefinden uzaklaşması üzerine teknik direktör Ümit Karan ile yollarını ayırırken Jan Olde Riekerink'in takımın başında maçlara çıkacağı kaydedildi.

Son dakika - İskenderunsporda Ümit Karan ile yollar ayrıldı

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, teknik direktör Ümit Karan ile takımın yaşadığı puan kayıplarının ardından yolları ayırma kararı aldı. Takımın başında Jan Olde Riekerink'in sahaya çıkacağı kaydedilirken başkan Bolat, "Yeni bir takım kurduk, ne olursa olsun dünkü maçı kazanmamız gerekiyordu, fakat kazanamadık, üzgünüz. Kendi aramızda değerlendirme yaptığımızda Ümit Karan hocamız, bugün itibariyle ekibiyle beraber istifa etti” dedi

Haberin Devamı

"RIEKERINK HOCAMIZ VAR"
Ümit Karan'ın sorumluluk alarak takımın önünü açmak için ekibiyle birlikte istifa ettiğini ifade eden başkan Bolat, "Ümit Karan tabi ki benim aile dostum. Ben de bunun üzüntüsünü yaşıyorum. Ama biz işimize gücümüze bakacağız, profesyonel bir iş yapıyoruz. Ümit Karan ve ekibine bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. İskenderun’a geldiği, İskenderunspor'u tanıttığı için kendisine teşekkür ediyorum. Yeni bir hoca arayışına da kesinlikle gitmeyi düşünmüyoruz. Kulübümüzün başında Jan Olde Riekerink gibi bir hocamız var. Kendi içimizde teknik ekip sorununu çözmek istiyoruz” diye konuştu.