Trabzonspor İstanbul'da korku dolu anlar! Uğurcan Çakır'ın eşi çılgına döndü: Allah'ınızdan bulun

İstanbul'da korku dolu anlar! Uğurcan Çakır'ın eşi çılgına döndü: Allah'ınızdan bulun

18.02.2024 - 18:05 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 26'ncı haftasında Pendikspor, Trabzonspor'u konuk etti. Kritik maçın ilk devresinde Uğurcan Çakır'a meşale atılması korku dolu anlara sebebiyet verdi. Milli kalecinin eşi bu skandal olay sonrası dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

İstanbulda korku dolu anlar Uğurcan Çakırın eşi çılgına döndü: Allahınızdan bulun

Pendikspor, Süper Lig'in 26'ncı haftasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Pendik Stadı'ndaki mücadeleye taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Haberin Devamı

Zorlu müsabakanın ilk yarısında taraftarların sebep olduğu olay korku dolu anları beraberinde getirdi.

Pendikspor - Trabzonspor maçının ilk devresinde kale arkasında bulunan taraftarlar meşale yakmaya başladı. Bu sırada bir taraftar elindeki meşaleyi Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır'ın üzerine fırlattı.

1/5

2/5

3/5

4/5

5/5

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır son anda yanan meşalenin kendisine isabet etmesinden kurtuldu ve büyük bir panik yaşadı. Uğurcan Çakır yanan meşaleyi zemine zarar gelmemesi adına elleriyle kenara aldı.

Uğurcan Çakır'ın eşi Kübra Çakır, yaşanan bu skandal olay sonrası sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. Uğurcan Çakır'ın meşale tuttuğu bir görüntüyü paylaşan Kübra Çakır şu ifadeleri kullandı: "Bravo size Allah'ınızdan bulun yeter!"

Yazarlar