Trabzonspor Son dakika - İtalya’da gündem Ekuban

Son dakika - İtalya’da gündem Ekuban

25.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

İtalyan Serie A ekibi Genoa’nın Ganalı futbolcuyla her konuda anlaştığı, Trabzonspor ile de görüşmelerin epeyce ilerlediği vurgulandı.

Son dakika - İtalya’da gündem Ekuban

Trabzonspor’da Caleb Ekuban’ın geleceği artık netlik kazanmaya başladı. İtalya’da tüm gündem Ekuban’ın Genoa’ya transferi oldu.
Çizme basınında yer alan haberlerde, İtalyan Serie A ekibi Genoa’nın Ganalı futbolcuyla her konuda anlaştığı, Trabzonspor ile de görüşmelerin epeyce ilerlediği vurgulandı.
SKY Sport Italia başta olmak üzere birçok haber kaynağının verdiği bilgilerde 2 milyon artı bonuslarla Trabzonspor ve Genoa arasında anlaşmanın tamamlandığı ifade edildi. Hem forvet hem de kanat forvet olarak oynayabilen Ekuban, geçen sezon bordo-mavili takımda 33 maçta 11 gol atmıştı.
27 yaşındaki futbolcunun, Gana pasaportu taşımasına karşın İtalyan doğumlu olduğuna da dikkat çekildi.

Golsüz eşitlik 0-0
Trabzonspor ile Başakşehir’in karşılaştığı mücadele 0-0 sona erdi. İstanbul Riva’da TFF Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada taraflar gol sesi çıkaramadı. İki takım iki devrede farklı 11’ler kullandı. Bordo-mavililerde yeni transferler Hamsik, Gervinho ve Peres son yarım saat oyuna dahil oldu.

Haberin Devamı