Almanya Bundesliga Son dakika | Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'ın takımı Düsseldorf küme düştü!

Son dakika | Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'ın takımı Düsseldorf küme düştü!

27.06.2020 - 18:25 | Son Güncellenme:

Milli futbolcularımız Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'ın formasını giydiği Fortuna Düsseldorf, son haftada Union Berlin'e 3-0 mağlup olarak küme düştü.

Son dakika | Kaan Ayhan ve Kenan Karamanın takımı Düsseldorf küme düştü

Almanya Bundesliga'nın 34üncü ve son haftasında Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'ın formasını giydiği Fortuna Düsseldorf, deplasmanda Union Berlin'e konuk oldu. Alte Forsterei'de oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip, 26ncı dakikada Ujah'ın attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Union Berlin, 54üncü dakikada Gentner'in golüyle farkı 2ye çıkardı. 90ıncı dakikada ev sahibi ekipten Abdullahi, attığı golle maçın skorunu belirledi: 3-0.

Haberin Devamı

Fortuna Düsseldorf'ta mücadeleye 11de başlayan Kaan Ayhan 90 dakika sahada kalırken, diğer bir milli futbolcu Kenan Karaman 74üncü dakikada yerini Zimmer'e bıraktı. Union Berlin'de karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Yunus Mallı ise 62nci dakikada Mees'in yerine oyuna dahil oldu. Öte yandan Fenerbahçeden Düsseldorf'a kiralanan Zanka da mücadele 11de başlasa da 29 dakika sahada kalabildi.

Son dakika | Kaan Ayhan ve Kenan Karamanın takımı Düsseldorf küme düştü

SCHALKE SEZONU MAĞLUBİYETLE KAPATTI

Milli futbolcular Ozan Kabak ve Ahmed Kutucu'nun formasını giydiği Schalke 04, ligin son haftasında deplasmanda Freiburg'a 4-0lık skorla mağlup oldu. Schwarzwald Stadion'da oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip 20nci dakikada Waldschmidt ve 38inci dakikada Schmidin golleriyle ilk yarısı 2-0 önde kapattı. Freiburg, ikinci yarının hemen başında Höler'in attığı golle farkı 3e çıkardı. 57nci dakikada bir kez daha sahneye çıkan Waldschmidt; kendisinin 2, takımının 4üncü golünü kaydetti. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Freiburg sahasında Schalke 04'ü 4-0 mağlup etti. Mavi-beyazlılar, bu skorla ligde oynadığı son 15 maçta da 3 puan alamadı.

Haberin Devamı

Milli futbolcular Ozan Kabak ve Ahmed Kutucu ile Türk futbolcu Can Bozdoğan karşılaşmaya ilk 11de başladı. İkinci yarının hemen başında Ozan Kabak, yerini Thiawa; Ahmed Kutucu ise 46ncı dakikada yerini Benito Ramana bıraktı.

Neymar’in PSG’deki En İyi Anlarının Saha Kenarı Çekimleri