Kayserispor Son dakika - Kayserispor'dan Marius Sumudica'ya teklif! Ücreti belli oldu

Son dakika - Kayserispor'dan Marius Sumudica'ya teklif! Ücreti belli oldu

21.05.2021 - 20:24 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yeni sezon çalışmaları başlarken Kayserispor, gündemine Rumen teknik direktör Marius Sumudica'yı aldı. Kayseri, Sumudica için 1 milyon euroluk teklifte bulundu. Rumen hoca haberler üzerine yayınladığı videoda "Benim aklım hala Türkiye'de. Kayserispor bir antrenöre ihtiyaç duyarsa geri dönmeye hazırım!" dedi.

Son dakika - Kayserispordan Marius Sumudicaya teklif Ücreti belli oldu

Skorer

Haberin Devamı

Gaziantep’ten ayrılan ve daha sonra gittiği Çaykur Rizespor’da başarısız olan Rumen teknik direktör Marius Sumudica için Kayserispor devreye girdi.

Bükreş'i reddetti
Rumen gazeteci Emanuel Roşu'nun haberine göre Marius Sumudica gelen teklifleri değerlendiriyor. Rumen hoca, Steaua Bükreş'ten gelen teklifi reddetti.

Kayseri'den 1 milyon euro
Kayserispor yeni sezon için Sumudica'ya 1 milyon euroluk teklifte bulundu. Rumen hocaya bir teklif de Suudi Arabistan kulübü  Al Feiha'dan geldi. Feiha'nın teklifinin ise 1,5 milyon euro olduğu ifade edildi.

'Aklım hala Türkiye'de'
Sumudica gönderdiği mesajda Kayseri'ye döneceğini sinyalini verdi. Rumen hoca açıklamasında "Bana gelen elbette teklifler oluyor ve çoğunu reddediyorum. Mesela daha dün Romanya'nın en büyük kulübü olan Steaua Bükreş'ten gelen teklifi reddettim. Çünkü benim aklım hala Türkiye'de! Kayserispor bir antrenöre ihtiyaç duyarsa geri dönmeye hazırım!" dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Taraftarının Şampiyonluk Kutlamaları

Yazarlar