1.Lig Son dakika - Kocaelispor'un eski başkanı Hüseyin Üzülmez vefat etti

Son dakika - Kocaelispor'un eski başkanı Hüseyin Üzülmez vefat etti

21.06.2021 - 00:29 | Son Güncellenme:

TFF 1. Lig ekibi Kocaelispor ve Kartepe Belediyesinin eski başkanı Hüseyin Üzülmez (56) tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Son dakika - Kocaelisporun eski başkanı Hüseyin Üzülmez vefat etti

Kocaelispor'un ve Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez (56), uzun süredir tedavi gördüğü pankreas kanserine karşı verdiği mücadeleyi kaybederek hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Kocaelisporda ve Kartepe Belediyesinde bir önceki dönem başkanlık yapan Hüseyin Üzülmez, uzun süredir pankreas kanseri nedeniyle ile mücadele ediyordu. İstanbulda özel bir hastanede tedavisi devam eden Üzülmez, bugün akşam saatlerinde fenalaştı ve doktorların müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. İki kız çocuğu babası olan Hüseyin Üzülmezin cenazesi, yarın Kartepe Arslanbey Şefkatiye Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrasında toprağa verilecek.

HÜSEYİN ÜZÜLMEZ KİMDİR?

Kartepe Arslanbey Mahallesi'nde 23 Aralık 1965 tarihinde doğan Hüseyin Üzülmez, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu. 2009 ile 2014 yılları arasında İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı, 2014 ile 2019 yılları arasında Kartepe Belediye Başkanı ve Haziran 2019 ile Eylül 2020 yılında Kocaelispor Başkanı olarak görev yaptı. Hüseyin Üzülmez, 2020 yılında kendisine pankreas kanseri teşhisi konulmasının ardından Kocaelispor başkanlığı görevinden ayrılarak tedavisine yoğunlaştı. 

Haberin Devamı

TFF'DEN TAZİYE MESAJI
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kocaelispor'un eski başkanlarından Hüseyin Üzülmez için başsağlığı mesajı paylaştı. 

TFF'nin internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Kocaelispor'un önceki dönem başkanı Hüseyin Üzülmez'in bir süredir mücadele ettiği amansız hastalık nedeniyle hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Hüseyin Üzülmez'e Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri ve Kocaelispor camiasına başsağlığı dileriz." denildi.