Trabzonspor Son dakika - Kulüpler, Trabzonsporlu 6 yıldızın peşinde!

Son dakika - Kulüpler, Trabzonsporlu 6 yıldızın peşinde!

26.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Uğurcan, Edgar, Hosseini, Abdulkadir Parmak, Ekuban ve Djaniny’ye birçok kulübün ilgi gösterdiği iddia edildi

Son dakika - Kulüpler, Trabzonsporlu 6 yıldızın peşinde

Zirve takibini sürdüren Trabzonspor’da çok sayıda oyuncunun, yurt içi ve yurt dışından önemli kulüplerin takibinde olduğu belirlendi. Uğurcan, Edgar, Hosseini, Abdulkadir Parmak, Ekuban ve Djaniny gibi isimler için birçok kulüp yarışa girerken, sezon sonu tekliflerin resmiyet kazanması bekleniyor.
Transferde en yoğun ilgiyi Uğurcan ve Djaniny görüyor. Özellikle Uğurcan için birçok kulüp devreye girerken, genç kalecinin A Milli Takım’daki olası başarısı yönetimin elini daha da güçlendirecek. Bordo-mavili yönetim, Yusuf Yazıcı’nın yüksek bonservis bedeli ile Lille’e transferinin ardından Uğurcan’dan da yüksek beklenti içerisinde. Ayrıca ara transfer döneminde teklif 8 milyon euro civarında teklif alan Djaniny’nin de sezon sonu takımdan ayrılması gündemde.
Savunma hattında başarılı bir performans ortaya koyan Edgar’a, Fransa ve Hollanda’dan yoğun ilgi olduğu, attığı gollerle dikkat çeken Ekuban’ın da Fransa liginden teklifler aldığı ileri sürüldü. Abdulkadir Parmak için de çok sayıda kulübün teklif hazırlığında olduğu belirtildi. Bu arada sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Hosseini’nin de birçok teklif aldığı, ancak İranlı stoperin bordo-mavili kulüple yeni kontrat için görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

Haberin Devamı

Korkunç misafir!
 Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili takımın başında dış sahada yenilgi yaşamadı. Ligin ilk 4 deplasman maçında 3 beraberlik, 1 mağlubiyet yaşayan Karadeniz ekibi, Avcı’nın göreve getirilmesiyle 11 dış saha karşılaşmasında rakiplerine hiç boyun eğmedi. Bordo-mavili takım, Abdullah Avcı yönetiminde 11 deplasman maçında 8 galibiyet, 3 beraberlik alarak rakiplerine geçit vermedi. Trabzonspor bu sezon iç sahada 15 maçta 25 puan toplarken, dış sahadaki 15 karşılaşmada hanesine 30 puan yazdırarak daha başarılı bir grafik çizdi. Karadeniz ekibi, deplasmanda ligin ikinci haftasında Denizlispor ile 0-0, 4. haftada Gaziantep ile 1-1 berabere kalırken, 6. haftada Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup oldu, 8. haftada da Alanya’dan 1-1’lik eşitlikle döndü. Karadeniz ekibi, Abdullah Avcı yönetiminde ise dış sahada Ankaragücü, Hatayspor ve Başakşehir’i 1-0, Karagümrük, Gençlerbirliği, Beşiktaş ve Kasımpaşa’yı 2-1, Yeni Malatyaspor’u 2-0 yendi, Kayserispor ve Erzurumspor ile 0-0, Antalyaspor ile de 1-1 berabere kaldı.

Haberin Devamı