İspanya La Liga Kylian Mbappe'den çılgın talep! Real Madrid'den istekleri dudak uçuklattı

Kylian Mbappe'den çılgın talep! Real Madrid'den istekleri dudak uçuklattı

08.02.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Paris Saint Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kylian Mbappe'nin geleceği henüz netlik kazanmadı. Real Madrid'in peşine düştüğü Fransız yıldızın, İspanyol devinden talepleri ortaya çıktı.

Kylian Mbappeden çılgın talep Real Madridden istekleri dudak uçuklattı

Ligue 1 devi Paris Saint Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kylian Mbappe ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Fransız yıldızın, transferi için girişimlerini sürdüren Real Madrid'den talep ettiği yıllık ücret ve imza parası dikkat çekti.

Haberin Devamı

İspanyol basınından AS'ın haberine göre; Kylian Mbappe, Real Madrid'den 120 milyon euro imza parası talep etti. Fransız yıldızın aynı zamanda senelik 50 milyon euro garanti ücret istediği aktarıldı.

AL KHELAIFI: NELER OLACAĞINI ÖĞRENECEKSİNİZ

Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al Khelaifi, Kylian Mbappe'nin geleceğine dair konuştu. Henüz karar vermediklerini belirten Nasser Al Khelaifi, "İkimiz de bir karara varınca, Kylian Mbappe konusunda neler olacağını öğreneceksiniz" ifadelerini kullandı.

Kylian Mbappe bu sezon Paris Saint Germain formasını 29 resmi maçta giydi ve 2501 dakika sahada kaldı. 25 yaşındaki sol kanat bu süreçte 30 gol atma başarısı gösterdi. Kylian Mbappe aynı süreçte takım arkadaşlarına 7 asist yaptı.

Haberin Devamı

Kylian Mbappe'nin Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 25 yaşındaki sol kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 180 milyon euro.

Kylian Mbappeden çılgın talep Real Madridden istekleri dudak uçuklattı

Bondy altyapısında yetişen Kylian MBappe daha sonra Clairefontaine altyapısı ve Monaco'da oynadı. Paris Saint Germain, 2018-2019 sezonu başında Kylian Mbappe için 180 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Kylian Mbappe, Fransa Milli Takımı'nda 75 karşılaşmada oynadı. 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu bu süreçte 46 kez rakip fileleri havalandırdı.

Kylian Mbappe kariyeri boyunca şu kupaları kazandı:

1 - Dünya Kupası şampiyonluğu
1 - UEFA Uluslar Ligi şampiyonluğu
6 - Fransa Ligue 1 şampiyonluğu
3 - Fransa Kupası şampiyonluğu
2 - Fransa Lig Kupası şampiyonluğu
3 - Fransa Süper Kupası şampiyonluğu