İngiltere Premier Lig Son dakika - Leeds United Sergio Agüero için devrede! Taraftara bağış çağrısı

Son dakika - Leeds United Sergio Agüero için devrede! Taraftara bağış çağrısı

09.04.2021 - 17:41 | Son Güncellenme:

Manchester City ile sezon sonu yolları ayıracak olan Sergio Agüero için Premier Lig ekibi Leeds United devreye girdi. Leeds United'ın taraftarlarından destek beklediği ifade edildi.

Son dakika - Leeds United Sergio Agüero için devrede Taraftara bağış çağrısı

Celal Umut Eren - Skorer

Haberin Devamı

Manchester City'de geçirdiği 10 yılın ardından sezon sonunda veda edecek olan Sergio Agüero için sürpriz bir iddia gündeme düştü. The Sun'da yer alan haberde Premier Lig ekibi Leeds United'ın Agüero'ya teklif götürmeye hazırlandığı aktarıldı.

Leeds United'ın transfer yarışına girmeye hazır olduğu ve Arjantinli yıldız için bir sürprizin aranacağı kaydedildi. Ancak burada Leeds United'ın taraftarlarından destek beklediği ifade edildi. Taraftarların bağışları ve destekleriyle 33 yaşındaki futbolcunun kadroya katılması amaçlanacak.
Her ne kadar tecrübeli oyuncu bonservissiz durumda olsa da sınırların zorlanacağı dile getirildi. Leeds United'ın menajeri Marcelo Bielsa'nın da Agüero'yu kadrosunda görmek istediği vurgulandı. Chelsea, Arsenal ve Barcelona gibi kulüplerin takipte olduğu Sergio Agüero konusunda Bielsa avantajının da önemli olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Yazarlar