İngiltere Premier Lig Manchester United'ın yıldızlarından Mason Greenwood kararı! 'Tartışmalı olacağını biliyorlar'

Manchester United'ın yıldızlarından Mason Greenwood kararı! 'Tartışmalı olacağını biliyorlar'

18.03.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Manchester United'da forma giydiği dönemde hakkında açılan taciz davası nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan ve şu anda Getafe'de kiralık olarak forma giyen Mason Greenwood ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Manchester Unitedın yıldızlarından Mason Greenwood kararı Tartışmalı olacağını biliyorlar

Premier Lig devi Manchester United, 2022 yılında şoke eden bir haberle sarsılmıştı. Takımın genç yıldızı Mason Greenwood'un kız arkadaşının paylaşımları sonrası taciz davası nedeniyle yargılanması dikkat çekmişti.

Haberin Devamı

Manchester United'da kadro dışı bırakılan Mason Greenwood, uzun süre takım arkadaşlarıyla da konuşmamıştı. Taciz davasından aklanan 22 yaşındaki hücumcu, sezon başında La Liga temsilcisi Getafe'ye kiralandı.

The Sun'ın haberine göre; Manchester United'da bazı oyuncuların, Mason Greenwood'un takıma geri dönmesine karşı çıkmayacağı belirtildi. Manchester United'dan bir ismin Mason Greenwood ile ilgili kararı şu sözlerle ilettiği kaydedildi:

"Takım arkadaşları onun Old Trafford'a dönmesine karşı olmayacak. Arka planla ilgili her şeyi biliyorlar ve onu geri almanın ne kadar tartışmalı olacağını biliyorlar ama bunu kesinlikle kabul ediyorlar."

22 yaşındaki santrfor sezon başında kiralandığı Getafe'de 27 maça çıktı. Mason Greenwood bu müsabakalarda 8 gol atma başarısı gösterdi. Yıldız futbolcu takım arkadaşlarına 5 asist yaptı.

Haberin Devamı

Mason Greenwood'un Manchester United ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 22 yaşındaki hücum oyuncusunun güncel piyasa değeri 7 milyon 500 bin euro. Mason Greenwood, İngiltere Milli Takımı'nda 1 karşılaşmada forma şansı buldu.