Trabzonspor Son dakika | Menajeri transferi doğruladı: 'Livaja, Trabzonspor'a sıcak bakıyor'

Son dakika | Menajeri transferi doğruladı: 'Livaja, Trabzonspor'a sıcak bakıyor'

12.12.2020 - 11:11 | Son Güncellenme:

Abdullah Avcı yönetiminde çıktığı 3 maçta 7 puan toplayan Trabzonspor, yakaladığı çıkışla birlikte moral depoladı. Ligin ikinci yarısında daha iddialı bir takımla mücadele etmek isteyen Karadeniz ekibi, transfer çalışmalarına yoğunlaştı. AEK'te forma giyen Marko Livaja'nın Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı ifade edildi.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son haftalarda Başakşehir'e kaptıran Trabzonspor yeni sezona da kötü bir başlangıç yapmıştı.

Haberin Devamı

Eddie Newton ile 7 haftada 4 galibiyet 2 beraberlik 1 galibiyet alan bordo-mavililer İngiliz teknik adam ile yollarını ayırmıştı. Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesinin ardından oynanan 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik alan Fırtına'da hedef zirveye tırmanmak. Trabzonspor'da bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor.

MARKO LIVAJA'DAN MÜJDE GELDİ

Trabzonspor'un transfer listesinin başında AEK'da forma giyen Marko Livaja yer alıyor. 27 yaşındaki futbolcunun menajeri Livaja'nın geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Yunan basınının iddiasına göre deneyimli menajer, "Livaja Trabzonspor'a transfer olmaya sıcak bakıyor" ifadelerini kullandı.