Beşiktaş Mert Günok, Beşiktaş'a penaltı kazandırdı! Milot Rashica çift vuruş yaptı

Mert Günok, Beşiktaş'a penaltı kazandırdı! Milot Rashica çift vuruş yaptı

16.03.2024 - 23:32 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 30'uncu haftasında Beşiktaş ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Dolmabahçe'deki maçın 90+10'uncu dakikasından sonra yaşananlar dikkat çekti.

Mert Günok, Beşiktaşa penaltı kazandırdı Milot Rashica çift vuruş yaptı

Beşiktaş, Süper Lig'in 30'uncu haftasında Antalyaspor'u konuk etti. Tüpraş Stadyumu'ndaki karşılaşmanın son anlarında yaşananlar maçın önüne geçti.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın 90+9'uncu dakikada kazandığı köşe vuruşunda Mert Günok kalesinden ileri çıktı. Tecrübeli eldiven yapılan ortada kafa vuruşunu yaptı. Mert Günok'un kafa vuruşu savunmadan döndü. Maçın hakemi Burak Pakkan oyunu devam ettirdi.

Müsabaka durduktan sonra bu pozisyon uzun süre VAR'da incelendi. Burak Pakkan pozisyonu izlemesi için VAR monitörüne geldi. Burak Pakkan pozisyonu izledikten sonra penaltı kararı verdi.

Beşiktaş'ın kazandığı penaltıda topun başına Milot Rashica geçti. Milot Rashica şutunu çekerken son anda ayağı kaydı ve top diğer ayağından da sekip gol oldu. Bu pozisyon sonrası Antalyasporlu futbolcular hakeme itirazlarda bulundu.

Milot Rashica'nın penaltıyı tek vuruşta ağlara göndermemesi nedeniyle gol kararı çıkmadı. Burak Pakkan bu pozisyon sonrası maçı bitirdi.

Yazarlar