Fenerbahçe Son dakika: Mert Hakan Yandaş için Fenerbahçe'ye resmi transfer teklifi geldi! Menajeri SKORER'e açıklamıştı

Son dakika: Mert Hakan Yandaş için Fenerbahçe'ye resmi transfer teklifi geldi! Menajeri SKORER'e açıklamıştı

23.05.2022 - 20:56 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de sezonun bitmesinin ardından artık Jorge Jesus konusunda geri sayıma geçildi. Sarı-lacivertlilerin kısa süre içerisinde İstanbul'a getirmeyi planladığı Portekizli teknik adam konusu sıcaklığını korurken, bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı. Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Mert Hakan Yandaş'a resmi transfer teklifi geldi. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika: Mert Hakan Yandaş için Fenerbahçeye resmi transfer teklifi geldi Menajeri SKORERe açıklamıştı

Fenerbahçe Kulübü'nde Başkan Ali Koç ve kurmayları gelecek sezon için çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertli takımda Jorge Jesus konusunda artık resmi açıklama beklenirken, flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Fenerbahçe'nin yıldızı Mert Hakan Yandaş'a resmi transfer teklifi geldiği belirtildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Fenerbahçe'de bu sezon İsmail Kartal'ın göreve gelmesinin ardından İrfan Can Kahveci'yle birlikte formayı kapan Mert Hakan Yandaş performansını oldukça yükseltti. Tecrübeli orta saha sarı-lacivertli formayı toplamda 32 kez giydi. 27 yaşındaki oyuncu rakip fileleri 2 kez havalandırma başarısı gösterdi. Mert Hakan Yandaş takım arkadaşlarına da 9 gol pası verdi.

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTECEK

Oyak Renault altyapısında futbola başlayan Mert Hakan Yandaş daha sonra sırasıyla Altınordu, Tire 1922 Spor, Menemen Belediye ve Sivasspor formaları giydi. Kırmızı-beyazlılardaki performansıyla beğenilen tecrübeli oyuncu, 2020-2021 sezonu başında bonservis bedeli ödedemen Fenerbahçe'nin yolunu tuttu. Mert Hakan Yandaş'ın sarı-lacivertliler ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 2 milyon 300 bin euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

MENAJERİ TRANSFERİ İÇİN SKORER'E KONUŞMUŞTU

Mert Hakan Yandaş'ın menajeri Erkan Afacan geçtiğimiz günlerde SKORER'e özel açıklamalarda bulunmuştu. Erkan Afacan, tecrübeli futbolcu için transfer teklifi gelmediğini ancak ilginin olduğunu duyurmuştu. Erkan Afacan, SKORER'e yaptığı özel açıklamalarda şu ifadeleri kullanmıştı:

Son günlerde Mert Hakan hakkında basında birçok transfer iddiası gündeme gelmeye başladı. Evet Rusya'dan bir ilgi olduğu doğru ancak sadece Rusya'dan değil, İtalya ve Almanya'dan da ciddi talipler var. Mert Hakan'ın 2 yıl daha Fenerbahçe ile sözleşmesi var. Transfer için karar merci Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimidir. Mert'in şu anki düşüncesi Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermesi. O tamamen futboluna ve kulübe odaklı çalışmalarını sürdürüyor. Transferiyle alakalı tüm kararı Fenerbahçe yönetimine bırakmıştır. Çünkü Fenerbahçe'ye transfer olurken büyük özveride bulunan başkan Ali Koç'tu.

CSKA MOSKOVA TRANSFER TEKLİFİNDE BULUNDU

Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu için CSKA Moskova devreye girdi. 27 yaşındaki futbolcuya Rus kulübünün resmi transfer teklifinde bulunduğu kaydedildi.

YUSUF'UN OPSİYONUNU KULLANMADILAR

CSKA Moskova, devre arası transfer ve tescil döneminde Yusuf Yazıcı'yı kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Tecrübeli orta sahanın başarılı performansına rağmen Rus ekibi, Lille'le yapılan anlaşmada yer alan satın alma opsiyonunu kullanmadı. Yusuf Yazıcı'nın yerine Mert Hakan Yandaş'ın transfer olabileceği belirtildi.

Yusuf Yazıcı bu sezon CSKA Moskova formasını toplamda 12 kez giydi. Tecrübeli orta saha bu süreçte 8 gol ve 2 asist üretti.