Demir Grup Sivasspor Son dakika | Mert Hakan Yandaş: "Sezon sonunda ayrılacağız"

Son dakika | Mert Hakan Yandaş: "Sezon sonunda ayrılacağız"

15.06.2020 - 23:20 | Son Güncellenme:

Denizlispor'u 1-0 mağlup eden Sivasspor'da Mert Hakan Yandaş ayrılığı açıkladı. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz konuyla ilgili cevap verdi. Öte yandan Mert Hakan Galatasaray resmi hesabını takipten çıkardı.

Son dakika | Mert Hakan Yandaş: Sezon sonunda ayrılacağız

Denizlispor'u 1-0 mağlup eden Sivasspor'da Mert Hakan Yandaş ayrılığı açıkladı

Haberin Devamı

Yayıncı kuruluşa konuşan Yandaş, "Sezon sonunda ayrılacağız. Hocamız Şu anda bizim yerimize Sivasspor'un konuşulması lazım. Sivasspor'un başarısı için yaşıyorum." dedi.

Mert Hakan Yandaş sosyal medyada Galatasaray resmi hesabını takipten çıkardı.

Başkan Otyakmaz, Mert Hakan ve Emre Kılıç'a teklif sunacak

Yeni gelen 5 oyuncu değiştirilmesi kuralının sorulması üzerine Otyakmaz, bu duruma pek alışamadığını ama yaşanan sakatlıklar nedeniyle futbolcuları korumak adına iyi olarak değerlendirdiğini söyledi. Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'a yeni bir teklif yapacaklarını aktaran başkan Otyakmaz, sözlerini şöyle tamamladı: 

"Kendileriyle konuştuk, herhangi bir takıma imza atmadıklarını söylüyorlar. Dolayısıyla ligde bulunduğumuz durum ve bitireceğimiz yer itibarıyla ona göre bir teklif yapacağız. Ama biraz da onlarla imza attığını iddia eden takımlara bu soruları sorun, bakalım onlar ne diyecekler. Ben de onu merak ediyorum. Çok sessiz kalıyorsa bilmiyorum yani. Peki neden bu tür haberler yayımlanıyor, onu da bilmiyorum."

Haberin Devamı

 

Mert Hakan Yandaş'ın Penaltı Atışları