Fenerbahçe Son dakika: Mesut Özil, Endonezya'da transfer sorusuna cevap verdi! 'Oynamak isterdim'

Son dakika: Mesut Özil, Endonezya'da transfer sorusuna cevap verdi! 'Oynamak isterdim'

26.05.2022 - 18:31 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü futbolcusu Mesut Özil, Endonezya'ya gitti. Tecrübeli futbolcu, sahibi olduğu M10 markasının ticari işleri için gittiği ülkede Endonezya Spor ve Turizm Bakanı'yla da bir araya geldi. Dünyaca ünlü yıldız, bir basın mensubunun transfer sorusuna cevap verdi. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika: Mesut Özil, Endonezyada transfer sorusuna cevap verdi Oynamak isterdim

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan ve geleceği merak konusu olan Mesut Özil, Endonezya'ya ziyarette bulundu. Tecrübeli futbolcu, M10 markası için gittiği ülkede kendisine sorulan transfer sorusuna cevap verdi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'YE BEDELSİZ GELDİ

Futbola Westfalia 04 altyapısında başlayan Mesut Özil daha sonra Schalke altyapısı ve DJK Falke altyapısında oynadı. Tecrübeli futbolcu Rolt Weiss Essen'in ardından Schalke 04, Werder Bremen, Real Madrid ve Arsenal'da forma giydi. Fenerbahçe, Mesut Özil'i 2020-2021 sezonu devre arasında bonservissiz bir şekilde kadrosuna dahil etti.

Son dakika: Mesut Özil, Endonezyada transfer sorusuna cevap verdi Oynamak isterdim

9 GOL VE 2 ASİST ÜRETTİ

Fenerbahçe'nin 33 yaşındaki on numarası bu sezon 26 müsabakada forma giydi. Tecrübeli orta saha bu süreçte rakip fileleri 9 kez havalandırdı. Mesut Özil takım arkadaşlarına da 2 asist yapma başarısı gösterdi.

İSMAİL KARTAL DÖNEMİNDE KADRO DIŞI BIRAKILDI

Fenerbahçe ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunan ve güncel piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösterilen Mesut Özil, İsmail Kartal göreve geldikten kısa bir süre sonra Ozan Tufan'la birlikte kadro dışı bırakıldı. Geçtiğimiz günlerde Beyaz TV'ye çıkan ve soruları cevaplayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mesut Özil'in geleceğiyle ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Mesut Özil'in menajeriyle konuştuk. İki tarafın da hayırlısı neyse, o yapılmalı. Görüşmeler sonucu neyin hayırlı olacağına karar vereceğiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında şampiyon olmaktan başka derdimiz yok. Geçmişe dönsek, Mesut'u yine alırdım. Bu transferde iki taraf da çok arzuluydu. Arsenal'dekine çok düşük maaş alacaktı. Bonservisi yoktu. Mesut Özil gibi dünya yıldınız kim istemez. Bazen tutuyor, bazen tutmuyor. Mesut da böyle bir senaryo olsun diye gelmedi. Elinden geleni yaptı, talihsiz sakatlıklar oldu. Esas olan, kendisinin de dediği gibi Fenerbahçe.

ENDONEZYA'YA GİTMESİ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bu açıklamaları yaptığı sırada Mesut Özil sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuştu. Tecrübeli futbolcunun uçakta yer aldığı görselde Endonezya'ya gitmesi taraftarların dikkatini çekmişti.

Son dakika: Mesut Özil, Endonezyada transfer sorusuna cevap verdi Oynamak isterdim

'BALİ UNITED'DA OYNAMAK İSTERİM'

Endonezya'nın başkenti Jakarta'da M10 markasının ürünlerinin imal edildiği fabrikayı ziyaret eden Mesut Özil, işçilerle buluşturdu ve hatıra fotoğrafı çektirdi. 33 yaşındaki orta saha daha sonra Endonezya Spor ve Turizm Bakanı'yla da görüştü. Endoneyzalı taraftarların yakından takip ettiği Mesut Özil, "Endonezya'da forma giymek ister misiniz? Bu hangi takım olurdu" sorusuna cevap verdi.

Son dakika: Mesut Özil, Endonezyada transfer sorusuna cevap verdi Oynamak isterdim

Dünyaca ünlü futbolcu bu soruyu, "Fenerbahçe'de kontratım var ve Fenerbahçe'de mutluyum. Endonezya'da oynayacak olsaydım Bali United'da oynamak isterdim" şeklinde cavapladı.