Galatasaray SON DAKİKA: Nevzat Dindar, Galatasaray'daki transfer gelişmesini duyurdu! 'Cenk Ergün canlı izledi'

SON DAKİKA: Nevzat Dindar, Galatasaray'daki transfer gelişmesini duyurdu! 'Cenk Ergün canlı izledi'

05.02.2024 - 15:01 | Son Güncellenme:

Carlos Vinicius ve Serge Aurier'i kadrosuna katan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların transfer gündemini değerlendirdi. Dindar, Cenk Ergün'ün canlı olarak izlediği ve Galatasaray'ın gündeminde bulanan ismi canlı yayında açıkladı.

Trendyol Süper Lig'in 24'üncü Samsunspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ederek zirve yarışında hata yapmayan Galatasaray'da transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Carlos Vinicius ve Serge Aurier'i transfer eden sarı-kırmızılılar, sol bek ve orta saha transferleri için de girişimlerini sürdürüyor.

Haberin Devamı

Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV'de Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı. Nevzat Dindar, Cenk Ergün'ün canlı olarak izlediği ve Galatasaray'ın transfer gündeminde bulunan ismi canlı yayında duyurdu.

Nevzat Dindar'ın değerlendirmeleri şu şekilde:

"GALATASARAY, SAMSUN'DA KOLAY KAZANDI"

"Galatasaray için zor geçmesi beklenen Fenerbahçe camiasının takılmasını beklediği bir maçtı. Galatasaray maçın başında bulduğu gollerle kolay bir galibiyet aldı. Galatasaray için çok kolay bir galibiyet oldu. Ben bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyordum. Galatasaray en son Sivasspor maçında takılmıştı ardından 5 maçlık bir galibiyet serisi yakaladı. Türkiye Ligi'nin kalitesini gösteren en önemli detay puan tablosu. Lider ve ikinci sıradaki takım 63 puanda 3. takım ise 39 puanda... Genel olarak bu ligin kalitesini puan tablosu yansıtıyor. Galatasaray çekinerek gittiği Karadeniz deplasmanında kazandı. Nelsson yine somn dönemde çıkıştaydı gol de attı. Barış Alper Yılmaz yükselen form grafiğini attığı golle taçlandırdı. Samsunspor 2-0'dan sonra yüklendi ve pozisyonlara da girdi ama orada Muslera faktörünü gördük."

Haberin Devamı

SON DAKİKA: Nevzat Dindar, Galatasaraydaki transfer gelişmesini duyurdu Cenk Ergün canlı izledi

"SAMSUNSPOR BAŞKANI ÜÇ GÜNDÜR YENİLGİYİ İZAH ETMEYE ÇALIŞIYOR"

"Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım çok konuştu. Bu programları izlemedim ama sosyal medyada gördüm. Başkan futbolcularını hedef mi gösterdi bilemiyorum. Bu toplara girmeseydi keşke. Bu tartışmalar her şekilde olacak. Galatasaray, Adana Demirspor'la oynarken Adana'da oynayan Galatasaraylılar tartışılıyordu. Fenerbahçe-Hatayspor maçında uzun süredir oynamayan oyuncuların oynaması ve diziliş de Galatasaray cephesinden eleştiri almıştı. Samsunspor başkanı iki gündür Galatasaray'a neden yenildin diye linçe uğruyor. Bu konuda kendini izah etmeye çalışıyor. Galatasaray maçı için daha fazla prim verdim diyerek teknik konulara da giriyor. Samsunspor başkanı üç gündür Galatasaray'a neden yenildiğini izah etmeye çalışıyor. Amansız rekabette 'Sen neden kazandın, neden daha fazla gol attın. Konyaspor, Galatasaray'dan 3 Fenerbahçe'den 7 gol yedi' gibi konuları mı tartışacağız. İstanbulspor, Galatasaray'a karşı dirençli oynadı ama Fenerbahçe'den 5 gol yedi. Bir mücadele olacak sonuçta. Samsunspor başkanının üç gündür Galatasaray'a neden yenildiğini izah etmesini ilginç buluyorum. Futbol ortamı rahat değil. Futbolumuzda 'Şike ve teşvik' iması bile rahatsız edici. Temiz futbol istiyoruz. Herkes onuruyla mücadele etmeli. Kimse kimsenin rakibiyle uğraşmamalı. Fenerbahçe şampiyon olmak istiyor Galatasaray ise bu duyguyu rakibine tattırmak istemiyor."

Haberin Devamı

SON DAKİKA: Nevzat Dindar, Galatasaraydaki transfer gelişmesini duyurdu Cenk Ergün canlı izledi

"DURSUN ÖZBEK, ALİ KOÇ'A CEVAP VERECEK"

"Galatasaray Başkanı Dursun Özberk, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Galatasaray'ı ve kendisini hedef gösterdiği açıklamalarına sert bir yanıt verdi. Bu yayının ardından haber servis edilecek. Dursun Özbek, Ali Koç'a çok sert bir yanıt verdi. Bu röportaj çok konuşulacak. Yayının tekrarını izlediğinizde bu röportajı okumuş olacaksınız. Ben de merakla bekliyorum."

"BANDIRMASPOR MAÇINDA KADRODA ROTASYON OLACAK"

"Bandırmaspor enteresan takımlardan birisi. Ümraniyespor maçı Galatasaray'ı biraz tedirgin etmişti. Bu kez Okan hoca dikkatli olacaktır ama yedek oyunculara şans verecek. Bu oyuncuların performansını ben de merak ediyorum. Kadroda genel olarak ciddi bir rotasyon olacak."

Haberin Devamı

"SOL BEK İÇİN BERKAY YILMAZ GÜNDEMDE"

"Sol bek transferi yapılacak zaten bunu Okan hoca da söyledi. Galatasaray'ın alacağı sol bek Avrupa'da forma giyemeyecek. Berkan ve Barış Alper de ligde Galatasaray'ı o bölgede bir şekilde götürür. Eğer standardın üzerinde bir sol bek alınırsa bu kez neden daha önce alınmadı diye eleştiriler yapılabilir. Yerli olarak Levent Mercan ismi gündeme geldi ama Karagümrük kolay kolay bu transfere izin vermez. Belki Süleyman Hurma'nın farklı planları vardır. Real Madrid bile gelse Levent'in transferine izin verilmeyeceği açıklandı. Manchester City'den teklif bekleniyor herhalde. Stratejik bir açıklama olarak göryorum. Oyuncunun değerini yükseltmek adına yapılmış bir açıklama. Levent'in Galatasaray'da oynamak istediğini biliyoruzç Rıdvan Yılmaz da seçeneklerden birisi. Avrupa'da olmayacağo için Galatasaray için handikap olabilir. Rıdvan, Avrupa Ligi'nde de oynayıp EURO 2024'te forma giymek isteyen oyunculardan biri. Tercihini etkileyebilir. Yerli olarak Freiburg'dan Berkay Yılmaz gündemde. Berkay'ı daha mantıklı buluyorum. Gelişime açık bir oyuncu ve zaman zaman ligde süre bulabilir. Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde oynatamayacağı üst düzey bir sol beki tercih edeceğini pek zannetmiyorum. Kış transfer dönemi gelmeden önce konuştuğumda 'Biz Nelsson'u satabiliriz ama Sacha Boey'i asla satmayacağız' denmişti. Ama rekorla Bayern'e gitti. Bu işler böyle."

Haberin Devamı

SON DAKİKA: Nevzat Dindar, Galatasaraydaki transfer gelişmesini duyurdu Cenk Ergün canlı izledi

"CENK ERGÜN, AZERBAYCAN'DA TORAL BAYRAMOV'U İZLEDİ"

"Ben Berkan'ın yerinde olsam orta saha yerine sol beke konsantre olurum. Cenk Ergün, Azerbaycan'a gitti. Azerbaycan kaynaklı dostlarımdan Karabağ'ın iki bekte de oynayan Toral Bayramov'u canlı izlediğini öğrendim. Esas bölgesi sağ bek ama sol bekte de oynuyor. Yerli statüsünde sayılıyor. Cenk Ergün boşuna gitmemiştir diye düşünüyorum. Galatasaray'ın oyuncuyla ilgilendiği yönünde bana bilgiler geldi. Azerbaycan kaynaklı bir bilgi. Galatasaray 22 yaşındaki genç futbolcuyla ilgileniyor."

SON DAKİKA: Nevzat Dindar, Galatasaraydaki transfer gelişmesini duyurdu Cenk Ergün canlı izledi

"ORTA SAHA İÇİN BELLİ BİR İSİM YOK"

"Galatasaray'da Bakambu'nun ayrılığı gündemde değil. Bakambu ayrılınca Vinicius geldi. Galatasaray şimdi on numara transferini yapmak istiyor ama piyasada şuan fırsat transferi olacağını pek zannetmiyorum. Galatasaray ciddi bir gelir elde etti. Yaptığı transferler oldukça ekonomik. Aurier ile Galatasaray'ın iyi bir transfer yaptığı söylendi. Şu an spesifik bir isim yok."

"GALATASARAY SOL BEKE SACHA BOEY MODELİ BİR TRANSFER YAPMALI"

"Sol bek konusu Galatasaray'ın kanayan yaralarından birisi. Nagatomo ilk geldiği sezon çok verimli olmuştu ama daha sonra ciğeri sönmüştü. Soonrasında talihsizlikler silsilesi devam etti. Orada bir lanet var. Galatasaray'ın bununla yüzleşmesi lazım. Bu problemin kaynağına bakmak lazım. Nagatomo ve Riera'nın performansları iyiydi ama daha eskiye gidersek Hakan Ünsal ve Ergün Penbe performanslarını insanlar arıyor. Galatasaray, Sarracchi'yi transfer etmitşti iyi başladı ama sonrasında sakatlanmıştı. Nagatomo'nun ciğeri söndü. Latovlevici'de problem yaşanmıştı. Galatasaray'ın sol bekten yana şansı yaver gitmiyor. Galatasaray piyasadaki en iyi sol beklerden birini Angelino'yu aldı ama olmadı. Bir talihsizlik var. Bugün Rıdvan Yılmaz birçok kesim tarafından Galatasaray'a yakıştırılıyor ama ben bu kadar ısrarcı olmazdım. Rıdvan'ın idolü Angelino... İdolünden bir verim alınamamış. Galatasaray, Sacha Boey'in sol bek versiyonunu bulmalı. Bradley Locko gibi... Boey sonrası Assignon gündeme geldi ama oyuncu İngiltere'de forma giymek istedi. Galatasaray scout transferini sol bekte kullanabilir. Bu anla Locko neden olmasın? Belki o kartını kullanalabilir Galatasaray... Galatasaray'a Sacha Boey gibi düşük maliyetle gelip yüksek bir bedelle ayrılacak bir transfer stratejisi daha akla yatkın."

SON DAKİKA: Nevzat Dindar, Galatasaraydaki transfer gelişmesini duyurdu Cenk Ergün canlı izledi

"YILDIZ BİR İSİM OLMAZ"

"Transfer dinamik bir süreç. Davinson Sanchez'in Galatasaray'a bir ilgisi vardı ama daha sonraki şartlarda bu transferin geçrekleşme ihtimali olunca Galatasaray, Sanchez'i transfer etti. On numara ve sol bek transferinde sükseli bir isim beklemiyorum. Berkan'ın UEFA kadrosuna eklendiği bir ortamda yıldız bir oyuncu transferi yapılırsa insanlar bunun neden daha önce yapılmadığını sorgular."

"GALATASARAY İÇİN HER MAÇ BİR FİNAL"

"Galatasaray sahasında bir şekilde taraftar gücüyle maçlarını kazanabilir. Ama Sivasspor ve Hatayspor gibi maçlarda puan kaybetmemeli. Artık her maç bir final. Ben Galatasaray'ın fikstürüne baktığımda Beşiktaş deplasmanı var. Beşiktaş sonuçta büyük bir kulüp."

"SEMİH KILIÇSOY OLAĞANÜSTÜ BİR YETENEK"

"Semih henüz 18 yaşında. Arjantin ve Brezilya patentli bir oyuncu dünkü golleri atsaydı 30 milyon euroluk bedelle İspanya'ya giderdi. Çok şanslıyız olağanüstü bir yetenek geliyor. Yaşının çok üstünde bir olgunlukla oynuyote. Bazı olağanüstü yetenekler vardır jest ve mimiklerinden ileride şımarıp şıarmayacağını anlarsınız. Ben Semih'te bunu görmüyorum."

SON DAKİKA: Nevzat Dindar, Galatasaraydaki transfer gelişmesini duyurdu Cenk Ergün canlı izledi

"ICARDI'NİN GALATASARAY'DA KALACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

"Ayrılık olasılıkları hep vardı. Galatasaray'da pek hareketlilik beklemiyorum. Icardi giderse de Galatasaray benzer bir oyuncuyu getirir. Galatasaray ciddi bir para kazanır. Ben Icardi'nin Galatasaray'da kalacağını düşünüyorum."

SON DAKİKA: Nevzat Dindar, Galatasaraydaki transfer gelişmesini duyurdu Cenk Ergün canlı izledi