Galatasaray Nicolo Zaniolo'dan transfer kararı! Aston Villa'ya veda hazırlığı

Nicolo Zaniolo'dan transfer kararı! Aston Villa'ya veda hazırlığı

19.02.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan sezon başında şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte Aston Villa'ya giden Nicolo Zaniolo'dan flaş bir karar geldiği iddia edildi. Yıldız futbolcunun Aston Villa'ya veda edeceği aktarıldı.

Nicolo Zaniolodan transfer kararı Aston Villaya veda hazırlığı

Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'nın sezon başında Galatasaray'dan kiraladığı Nicolo Zaniolo, Ada ekibinde beklediğini bulamadı. İtalyan futbolcunun İngiliz temsilcisinde kalmak istemediği öne sürüldü.

Haberin Devamı

İtalyan basınından La Gazetta Dello Sport'un haberine göre; Aston Villa'da Nicolo Zaniolo'nun satın alma opsiyonunun kullanılmasının düşük bir ihtimal olduğu kaydedildi.

Nicolo Zaniolodan transfer kararı Aston Villaya veda hazırlığı

Nicolo Zaniolo'nun Aston Villa'nın bu kararının farkında olduğu belirtildi. Yıldız futbolcunun sezon sonunda Galatasaray'a geri döneceği aktarıldı. Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray'da oynamak yerine yeniden İtalya'da forma giymeye sıcak baktığı vurgulandı.

Nicolo Zaniolo'nun transferi için Milan, Juventus ve Fiorentina'nın devrede olduğu belirtildi. Serie A temsilcilerinin Nicolo Zaniolo'nun durumunu yakından takip ettiği kaydedildi.

İtalyan ekiplerinin Nicolo Zaniolo transferini satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle sonuçlandırmak istediği aktarıldı. 24 yaşındaki on numara bu sezon Aston Villa'da 27 maça çıktı. Nicolo Zaniolo bu karşılaşmalarda 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

Haberin Devamı

Aston Villa'nın 5 milyon euro kiralama bedeliyle geçici olarak renklerine bağladığı Nicolo Zaniolo'nun güncel piyasa değeri 25 milyon euro. İtalyan yıldızın Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek.

Nicolo Zaniolodan transfer kararı Aston Villaya veda hazırlığı

Genoa altyapısında futbola başlayan Nicolo Zaniolo daha sonra Fiorentina altyapısı, Entella altyapısı, Inter altyapısı ve Roma'da oynadı. Galatasaray, Nicolo Zaniolo için Roma'ya 15 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Yıldız oyuncunun bir sonraki transferinden elde edilecek kardan yüzde 20'sinin Roma'ya ödeneceği belirtildi.

Nicolo Zaniolo, İtalya Milli Takımı'nda 17 karşılaşmada şans buldu. 24 yaşındaki on numara bu mücadelelerde 2 kez rakip ağları havalandırma başarısı gösterdi.