Galatasaray Son dakika: Okan Buruk ve Nuri Şahin derken ters köşe! Galatasaray'a sürpriz teknik direktör

Son dakika: Okan Buruk ve Nuri Şahin derken ters köşe! Galatasaray'a sürpriz teknik direktör

23.05.2022 - 09:20 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılacak seçim öncesi teknik direktör konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı Kırmızılılarda Okan Buruk ve Nuri Şahin ismi öne çıkarken İtalya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika: Okan Buruk ve Nuri Şahin derken ters köşe Galatasaraya sürpriz teknik direktör

Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimi öncesi teknik direktör konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu'nun yabancı bir teknik direktörle anlaşması beklenirken Dursun Özbek'in yerli bir teknik direktörle yola devam etmesi bekleniyor. Seçim öncesi iki başkan adayı da çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Okan Buruk ve Nuri Şahin'in isimleri gündemde yer alıyor. Antalyaspor'la 15 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Nuri Şahin, Galaasaray'ın gündeminde yer alan isimlerden biri. Ayrıca Başakşehir'le şampiyonluk sevinci yaşayan Okan Buruk da gündemdeki yerini koruyor.

Son dakika: Okan Buruk ve Nuri Şahin derken ters köşe Galatasaraya sürpriz teknik direktör

Okan Buruk, Galatasaray hakkında NTV'ye flaş açıklamalarda bulundu. Buruk, "Eğer bir hoca değişikliği olacaksa tabii" diyerek Domenec Torrent'i de es geçmedi: Mevcut hocaya da saygı göstermek gerekiyor. Değişim olursa, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olmayı çok isterim. Bu benim için büyük bir hayal." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da Okan Buruk ve Nuri Şahin isimleri gündemdeki sıcaklığını korurken İtalya'dan sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre Tudor, sezon sonunda Hellas Verona'dan ayrılacak. Habere göre Tudor, Galatasaray'a geri dönebilir. 

Son dakika: Okan Buruk ve Nuri Şahin derken ters köşe Galatasaraya sürpriz teknik direktör

Corriere dello Sport'ta yer alan haberde şu ifadeler yer aldı;

"Igor Tudor, Verona ile ligi dokuzuncu sırada bitirmesinin ardından İtalya başta olmak üzere birçok kulüpten teklif almaya başladı. Ancak Hırvat teknik direktör geçmişte bir dönem görev yaptığı Galatasaray'a geri dönebilir. Galatasaray, Todur'u bu hafta içinde bitirmeyi planlıyor. Bazı İtalyan kulüplerinin bu konuda acele etmesi gerekiyor."

Yazarlar