Ankaragücü Son Dakika: PSG'den Türkiye'ye transfer! Görüşmeler başladı

Son Dakika: PSG'den Türkiye'ye transfer! Görüşmeler başladı

19.05.2022 - 09:13 | Son Güncellenme:

PSG'nin yıldız ismi Türkiye'ye transfer olmak üzere! Yıldız futbolcunun transferi için görüşmelerin başladığı kaydedildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son Dakika: PSGden Türkiyeye transfer Görüşmeler başladı

Bu sezon Fransa Ligue 1'de zafere ulaşmasına rağmen Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e elenerek büyük hayal kırıklığı yaratan PSG'de yeniden yapılanma söz konusu. PSG Başkanı Nasser El-Khelaifi, takımda büyük bir revizyona gitmeyi planladığı ifade edilmişti. Takımın en büyük yıldızlarından Kylian Mbappe'nin Real Madrid'e transfer olacağı ifade edilirken Di Maria'nın da Juventus'la yakın temas halinde olduğu ifade ediliyor.

Haberin Devamı

Son Dakika: PSGden Türkiyeye transfer Görüşmeler başladı

Takımın en çok eleştirilen isimlerinden Neymar'ın PSG'de kalması beklenirken Messi'nin de yüksek ihtimalle Fransız temsilcisinde kalacağı belirtiliyor. Fransız basını birçok ismin PSG'den ayrılma ihtimalinin bulunduğunu ifade ediyor. Layvin Kurzawa, Thilo Kehrer, Idrissa Gueye, Ander Herrera, Draxler ve Icardi gibi isimlere veda edilmesi bekleniyor.

Fransız ekibinde gelecek sezon büyük bir revizyona gidilmesi beklenirken bir yıldızın Türkiye yolunda olduğu iddia edildi.

Son Dakika: PSGden Türkiyeye transfer Görüşmeler başladı

ANKARAGÜCÜ BOMBAYI PATLATIYOR

1. Lig’de hedefe ulaşan ve bir sezon aradan sonra Süper Lig ’e geri dönen Ankaragücü’nde transfer hareketliliği başladı. Şampiyonluk kutlamalarında camiaya Süper Lig’de de şampiyonluk sözü veren başkan Faruk Koca’nın ses getirecek hamlelerin hazırlığında olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Fanatik'te yer alan habere göre başkent ekibi PSG’de forma giyen dünyaca ünlü yıldız İdrissa Gueye için düğmeye bastı. Sarı-Lacivertliler’in Fransız deviyle sözleşmesi sona erecek olan 33 yaşındaki orta saha oyuncusunu takıma kazandırmak adına menacerler aracılığıyla görüşmelere başladığı bildirildi. Transferle ilgili maliyetin netleşmesinin ardından karar verileceği ifade edildi.

Son Dakika: PSGden Türkiyeye transfer Görüşmeler başladı

KAPTAN KALIYOR

Ankaragücü’nde iç transfer de devam ediyor. Sarı-Lacivertliler’de takımın 37 yaşındaki sağ beki Erdem Özgenç’le gelecek sezon için de anlaşma sağlandı. Erdem’in mukavelesi bir yıl daha uzatıldı.