İspanya La Liga Real Madrid'de Carlo Ancelotti'den Arda Güler itirafı! 'Hiç görmedim'

Real Madrid'de Carlo Ancelotti'den Arda Güler itirafı! 'Hiç görmedim'

16.03.2024 - 21:19 | Son Güncellenme:

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Osasuna deplasmından 4-2 galip ayrıldıkları maçın ardından konuştu. İtalyan teknik direktör, 19 yaşındaki on numara Arda Güler ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Real Madridde Carlo Ancelottiden Arda Güler itirafı Hiç görmedim

La Liga'nın 29'uncu haftasında Real Madrid, Osasuna deplasmanında sahaya çıktı. Heyecan dolu karşılaşma Real Madrid'in 4-2'lik üstünlüğüyle sona erdi. Carlo Ancelotti, Arda Güler'e maçın son anlarında forma şansı verdi.

Haberin Devamı

İtalyan teknik direktör, Osasuna maçının 90+4'üncü dakikasında gole çok yaklaşan Arda Güler ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Arda Güler'in çok büyük bir yetenek olduğunu belirten Carlo Ancelotti, "Arda Güler çok büyük bir yetenek, sadece büyük bir oyuncu böyle bir şutu düşünebilir" dedi.

Arda Güler'in orta sahadan çektiği şuttaki güvenine dikkat çeken Carlo Ancelotti, "19 yaşında olup da kendine bu kadar güvenen bir oyuncu hiç görmedim" ifadelerini kullandı.

19 yaşındaki on numaranın çektiği şutun kendileri için gol değerinde olduğunu belirten İtalyan teknik direktör, "Arda'nın o şutunun kaleye girip girmemesi önemli değil, bizim nazarımızda o şut bir gol" diye konuştu.

VINICIUS JUNIOR ŞAŞTI KALDI

Haberin Devamı

Osasuna maçında 85'inci dakikada yerini Arda Güler'e bırakan Vinicius Junior'un direkten dönen şut sonrası tepkisi kameralara yansıdı. Brezilyalı futbolcu, Arda Güler'in orta sahadan kaleyi denediği pozisyonun ardından şaşkınlığını gizleyemedi. Vinicius Junior, Arda Güler'in La Liga'daki ilk golünde de en çok sevinen isimler arasında yer almıştı.

Arda Güler sezon başında 20 milyon euro karşılığında transfer olduğu Real Madrid'de 6 maça çıktı. 19 yaşındaki on numara bu karşılaşmalarda 1 gol atma başarısı gösterdi. Arda Güler'in Real Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2029'da sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.