Sivasspor Son dakika - Rıza Çalımbay'dan sitemkar sözler! 'Beşiktaş'ın maçlarından önce...'

Son dakika - Rıza Çalımbay'dan sitemkar sözler! 'Beşiktaş'ın maçlarından önce...'

20.04.2021 - 18:29 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Beşiktaş ile karşı karşıya gelen Sivasspor'da maç öncesi Teknik Direktör Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu. Çalımbay, "Bundan önce de Beşiktaş'ın maçlarından önce birçok şey konuşuldu. Biz hepimiz Beşiktaş'ın altyapısından geldiğimiz için çok güzel şekilde yetiştik. İyi bir insan olmayı öğrendik. Aynı doğrultuda ilerliyoruz." dedi.

Son dakika - Rıza Çalımbaydan sitemkar sözler Beşiktaşın maçlarından önce...

Süper Lig'de Beşiktaş ile karşı karşıya gelen Sivasspor'da maç öncesi Teknik Direktör Rıza Çalımbaya açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"Her maçımıza nasıl hazırlanıyorsak aynı şekilde hazırlandık. İyi bir istikrar yakalayarak iyi bir konuma geldik. Bugün kolay bir maç oynamayacağız. Maçın kaderini değiştirebilecek oyunculara sahipler."

"Beşiktaş'ın maçlarından önce birçok şey konuşuldu"
"Bundan önce de Beşiktaş'ın maçlarından önce birçok şey konuşuldu. Biz hepimiz Beşiktaş'ın altyapısından geldiğimiz için çok güzel şekilde yetiştik. İyi bir insan olmayı öğrendik. Aynı doğrultuda ilerliyoruz."

"Sergen Hoca ile Beşiktaş için alın teri döktük"
"Beşiktaş'ın hedefi var ama bizim de var. Bugün maçı çok iyi şekilde bitirmek dışında başka bir düşüncemiz yok. Sergen Hoca ile beraber yıllarca Beşiktaş için alın teri döktük. Rakip de oluyoruz. Herkesin bir sorumluluğu var."

Haberin Devamı