Galatasaray Son dakika - Roma Galatasaraylı Marcao için devrede! İtalyanlar bonservis rakamını duyurdu

Son dakika - Roma Galatasaraylı Marcao için devrede! İtalyanlar bonservis rakamını duyurdu

20.10.2021 - 15:59 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 3'te 3 yapan Galatasaray'da rota UEFA Avrupa Ligi'ne çevrildi. Sarı-kırmızılı takımda devre arası çalışmaları bir yandan sürerken Marcao için İtalyan devi devreye girdi. Brezilyalı stoper için belirlenen bonservis rakamı ortaya çıktı.

Son dakika - Roma Galatasaraylı Marcao için devrede İtalyanlar bonservis rakamını duyurdu

Galatasaray'ın stoperi Marcao için talipler gelmeye devam ediyor. Defansında zaafiyet yaşayan Roma, şampiyonluk yolunda kendilerini ileriye taşıyacak transferler için düğmeye bastı.

Haberin Devamı

Roma devre arası transfer döneminde eksiklerini tamamlamak istiyor. Savunmaya takviye yapmak isteyen başkent ekibi özellikle sol ayaklı stoper takviyesi için harekete geçti. Sakatlık nedeniyle Smalling'den yeterince faydalanamayan Roma ileride bu konuda zorlanmak istemiyor.

MARTİNEZ TRANSFERİNDE GÜÇLÜ RAKİP
İtalyan basını Roma'nın defansa takviye için Marcao'yu gündemine aldığını yazdı. Diğer aday ise Ajax'ın yıldızı Lisandro Martinez. Maritnez konusunda Roma'yı düşündüren durum ise Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman'ın önderliğindeki Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu'nun satın aldığı Newcastle'ın bu transferde devreye girmiş olması. Hollanda ekibinin Martinez için istediği rakam ise 25 milyon euro.

Haberin Devamı

MARCAO İÇİN 8 MİLYON EURO
Bunun üzerine transfer piyasası olarak Roma için en uygun aday olarak Marcao ön plana çıkıyor. İtalyan devinin devre arasında Galatasaray'ın kapısını çalması bekleniyor. Ön görülen bonservis rakamı ise 8 milyon euro.

Öte yandan Roma'nın Teknik Direktörü Jose Mourinho ile Fatih Terim arasındaki ilişki eskiye dayanıyor. Roma İtalya'da 8 maç sonunda topladığı 15 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

Yazarlar